Samsung Galaxy A9 Pro satışa çıktı!

Galaxy A9 Pro

Samsung Galaxy A9 Pro isimli model sonunda beklenildiği üzere Çin’de satışa çıktı. Merakla beklenen telefonun fiyatı ve diğer detayları haberimizde.

Bundan birkaç ay önce söylentilerle gündeme gelen bir cihaz olan Galaxy A9 Pro an itibariyle Çin’de satışta. Galaxy A9’un geliştirilmiş bir versiyonu olan telefonun ülkemizde de satışa çıkması hiç fena olmazdı. İşte cihazla ilgili detaylar.

Samsung Galaxy A9 Pro fiyatı

Galaxy A9 Pro modeli, Galaxy A9’un daha gelişmiş bir versiyonu. Üzücü haber ise şu her iki cihaz da ülkemizde satışta bulunmuyor. Zaten Pro versiyonun sadece Çin için satışa çıkacağı biliniyordu. Ancak Galaxy A9’un da ülkemize gelmediğini belirtelim.

Teknik özellikleri ile amiral gemisi sınıfına en yakın telefon olan Galaxy A9 bir phablet yani büyük ekranlı cihazlar arasında dikkat çekiyor. Şimdi gelelim Galaxy A9 Pro’nun özelliklerine ve fiyatına.

Samsung Galaxy A9 Pro modelinde 6 inç büyüklükte ve 1080p çözünürlükte ekran bulunuyor. Bu ekranın altında ise Qualcomm Snapdragon 652 yongası dikkat çekiyor. 4 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 16 MP kamera, 5000 mAh batarya ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle bu cihaz son derece yüksek performans vaad ediyor.

Cihazın fiyatı ise 540 Dolar seviyesinde. Ancak sadece Çin’de satışta bulunuyor. Metal gövdesi, cam arka yüzeyi ile Galaxy S6, S7 ve Note 5 ile aynı tasarım çizgisindeki ürünün en kısa sürede Çin dışına çıkmasını bekliyoruz.

Samsung Galaxy A9 Pro TENAA'da görüldü!

Yeni iPad Pro ve eskisi arasındaki önemli farklar!