Samsung Galaxy A70, One UI 3.1 ile Android 11 güncellemesini alıyor

Samsung Galaxy A70, One UI 3.1 ile Android 11 güncellemesini alıyor

Samsung’un Android 11’i olabildiğince çok cihazına taşıma hareketi yavaşlama hiç belirtisi göstermiyor. Güncellemeyi alan sıradaki cihaz 2019’dan Samsung Galaxy A70.

Bu cihaz geçen yılın Şubat ayında Android 10 güncellemesini almıştı. Simdi ise One UI 3.1 alarak Android 11 ailesine katılıyor. Güncelleme şu anda Ukrayna’da yayılıyor. Ancak yakında daha fazla ülkeye de yayılmaya başlayacaktır. Güncelleme beaberinde Mart 2021 güvenlik yamasını getiriyor. Boyutu ise 1.9GB’lık bir civarda. Bu yüzden güncelleme yaparken bir wi-fi bağlantısına bağlanmakta yarar var. Güncelleme ile birlikte en son Android sürümü, Samsung’un Android dış görünümünün en son yinelemesini ve en son güvenlik düzeltmelerini geliyor. Galaxy A70 kullanıcıları için yararlı değişiklikler olacaktır.

Samsung Galaxy A70, One UI 3.1 ile Android 11 güncellemesini alıyor

Her zaman olduğu gibi, sunum büyük olasılıkla aşamalı olacak. Bu nedenle herkesin  Galaxy A70 güncellemesi alması biraz sürecektir. Ancak arada cihazınızda Ayarlar> Yazılım güncelleme> İndir ve yükle seçeneğine giderek manuel olarak kontrol edebilirsiniz. Gelelim cihazın özelliklerine. Samsung A70’in ön kamerası 32 MP çözünürlüğe sahip. Bunun yanı sıra 32 + 5 + 8 MP’lik üçlü arka kamera sistemi ile herhangi bir profesyonel fotoğraf makinesi olmadan, kaliteli ve gerçeğe en yakın görüntüler elde edilebiliyor. Aynı zamanda 6 GB RAM kapasiteye sahip. 64 GB, 128 GB ve 256 GB olmak üzere üç farklı seçenekte bulunan depolama alanı mevcut. Samsung Galaxy cep telefonu modelinin en öne çıkan bir diğer özelliği de gün içerisinde uzun süreli kullanım desteğinde bulunan 4500 mAh kapasiteli bataryası oluyor.

Kripto paralar için vergi geliyor!