Samsung batarya kavramını başka bir boyuta taşıyor!

samsung

Samsung Galaxy A32 sahibi bir kullanıcı, cihazına devasa bir 30.000mAh batarya ekledi. İşin garip yanı bu cihaz çalışıyor gibi görünüyor. Dahası, diğer aksesuarları da şarj edebiliyor.

Samsung batarya kavramını başka bir boyuta taşıyor! Telefonunuzun pil yüzdesine baktığınızda, düşmesini biraz daha yavaşlamasını istediğinizi düşündüyseniz, bu teknoloji sizin hoşunuza gidebilir. Samsung Galaxy A32 sahibi bir kullanıcı, dahili 5.000mAh bataryayı biraz daha yüksek kapasiteli bir şeyle değiştirirse neler olacağını görmek istedi. Tamam, biraz daha yüksek değil, bir hayli daha yüksek. Peki 5.000mAh bataryanın yerine, 30.000mAh kapasiteli bir batarya takılması ne gibi sonuçlar doğurabilir?

samsung

Reddit kullanıcısı, 30.000mAh bataryanın tam olarak şarj olması için yaklaşık yedi saat beklemeleri gerektiğini ancak tam şarj olduktan sonra iyi çalıştığını belirtti. Yeni batarya sayesinde Galaxy A32’sinin tam bir hafta boyunca şarj edilmeden kullanılabildiğini belirten meraklı mucit, bu icadından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Samsung kendi uydu iletişim platformunu hazırlıyor

Samsung batarya kavramını başka bir boyuta taşıyor!

Bu elbette her şeyden önce çok cool bir durum. Ancak, batarya görünüşü çok şık değil. Üstelik artık bir cep telefonu olduğu da söylenemez. Öte yandan eğer öncelik bunlar değil de uzun süreli bir kullanımsa, o zaman bu “ufak” kusurlar mazur görülebilir.

samsung

Meraklı mucit, bunun gerçekleşmesi için, birkaç Samsung 50e pil hücresi kullandığını söylüyor. Tüm ürün yaklaşık bir pound ağırlığında ve şarj etmek için kullanılabilecek iki adet USB portu da var. USB-C portu, Lightning ve microUSB portu da dahil edilmiş.

6G teknolojisi ne zaman çıkacak? İşte yanıtı!