Şaka değil gerçek: Windows 10 Mobile 10586.29 tekrar yayınlandı!

windows 10 build

Windows 10’un yenilenmiş BUILD’i Windows 10 Mobile 10586.29 bugün itibariyle tekrar Kullanıcıların kullanımına sunuldu. Peki, BUILD’de herhangi bir değişiklik var mı? Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Önceki sürüm Lumia 950 ve 950 XL’de, Güncelleştirme Hatası verip duruyordu. Hata olarak Ekranda şu yazıyordu: “Yüzde 0, %0”. Yani Güncelleştirme yüklenmeden bitiyordu.

Microsoft Yetkilisi Mike Mongeau tavsiyelerde bulundu. Mongeau: “Şimdilik güncelleştirmeyi, kullanıcıların; telefonlarına kurmamalarını öneriyoruz.

Yaptığımız bazı Testlerde, güncelleştirmenin cihaza kurulurken yüzde 0’da kaldığını gördük. Uzun bir süre yanıt vermeyen ekranda, şu ibareyi gördük: “Yetersiz Depolama Alanına sahipsiniz”.

windows 10 build

Sorunun nasıl kaynaklandığını biz de çözebilmiş değiliz. Kullanıcılarımız kesinlikle yeni BUILD 10586.29’dan uzak durmalı” demişti.

Yenilenmiş BUILD ile Yazılım Yükseltme hatası giderilmiş. Buna paralel olarak Takılma ve Kasma Problemleri de ortadan kalkmış.

Yenilenmiş sürüm herhangi bir yeni İçeriği de içinde barındırmıyor. Daha dayanıklı ve yeni Özelliklere sahip yeni BUILD’in, 2016 yılının ilk aylarında, Kullanıcıların kullanımına sunulması bekleniyor.

Gionee’den yeni bir Phablet geliyor: Gionee M5 Plus