ROG Strix XG43UQ Xbox oyun monitörü tanıtıldı

ASUS, tamamen yeni ROG Strix XG43UQ Xbox oyun monitörünü piyasaya sürdü. Özellikle Microsoft’un en son sürümü Xbox Series X ve Xbox Series S için tasarlanmış 144 Hz yenileme hızında 4K çözünürlükte 43 inç ekranla geliyor.

Bu yeni oyun monitörün tasarım özelliklerine gelecek olursak arka panel için beyaz bir renk şeması bulunuyor ve sağ tarafında ise ASUS’un ticari markası ROG logosuna ve karşı tarafta, yani monitörün sol tarafında benzersiz bir göze çarpıyor Herhangi bir oyun kurulumuna uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış.

Ayrıca masanın üzerine veya monitörün altındaki yüzeye harika bir kırmızı ROG logosu yansıyor.

ROG Strix XG43UQ Xbox Edition Oyun Monitörü tanıtıldı

ROG Strix XG43UQ, HDMI 2.1 bağlantı noktasına ve AMD FreeSync Premium Pro teknolojisi desteğine sahip. Her yönüyle şaşırtıcı ve tatmin edici bir oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca, yeni ROG monitör ile gecikmesiz bir deneyim sağlamaya yardımcı olan düşük gecikme modu ile birlikte 1000 nit parlaklığa sahip.

Monitör, Microsoft ile ortaklaşa yürütülen ortak bir çabayla tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Ayrıca Xbox Series X ve Xbox Series S için en iyi renk, kontrast ve ton performansını sağlayan dahili Xbox moduna sahiptir.

Ayrıca, kullanıcının kurulumunda iyi ses kalitesi sağlayan 10 watt’lık bir stereo hoparlöre sahiptir.

ASUS henüz çıkış tarihini ve fiyatını açıklamamasına rağmen, ASUS mağazasında, muhtemelen tüm yeni ROG ekranlarının önümüzdeki Ekim ayından itibaren 1.399 $ fiyatla satışa sunulacak.

OPPO A93s 5G teknik özellikleri sızdırıldı