Roborock Flexi : Hem Islak Hem Kuru Yüzeyde Temizlik Yapıyor

Flexi

Roborock, kullanıcılarına hem silme hem de süpürme deneyimini bir arada sunan dikey süpürgeleri Flexi Lite ve Flexi Pro ile Türkiye’de! Günlük yaşamı kolaylaştırmak için tasarlanan bu seri, hem ıslak hem de kuru yüzeylerde üstün performans sağlıyor.

Roborock Flexi Serisi, güçlü emiş gücü ve ileri teknolojileriyle ıslak kuru süpürgelerde yeni bir standart oluşturuyor. Islak ve kuru kirlerle baş edebilen, düşük yükseklikte mobilyaların altını dahi zahmetsizce temizleyen Flexi Serisi, akıllı işlevleriyle modern ev sahiplerinin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

Özellikle FlatReach teknolojisi ve kendi kendini temizleme özellikleriyle öne çıkan Flexi Pro, uygulama uyumluluğu sayesinde kolay ve sorunsuz bir kullanım sunuyor.

Roborock Flexi

Flexi Serisi’nin Öne Çıkan Özellikleri:

  • Islak ve Kuru Kirlerle Kolayca Başa Çıkar: 17,000 Pa emiş gücüyle tüm kirleri tek seferde ortadan kaldırıyor. Flexi Pro, ek olarak 17N basınç sağlıyor.

  • FlatReach ile Derinlemesine Temizlik Sağlar: 15 cm yüksekliğindeki mobilyaların altına girerek ulaşılması zor kirleri süpürebiliyor.

  • Her Zaman Temiz: Kendi kendini temizleyen taban, fırça kazıyıcı ve su püskürtme modülü ile 60°C sıcak suyla kendini çift yönlü yıkıyor. Flexi Pro, her temizlikten sonra kendini 30 dakikada kurutarak hijyen sağlıyor.

  • Köşeleri ve Kenarları Temizler: 1 mm’den az kenar boşluklarıyla köşe ve kenarlardaki tüm kirleri kolayca temizliyor.

  • Akıllı Temizlik: Dirtect adaptif temizlik özelliğiyle zeminlerdeki kir seviyesine göre otomatik olarak temizlik gücünü ayarlıyor. Kendi kendini temizleme sırasında da fırça temizliğini kontrol ederek gerekirse Derin Temizlik moduna geçiyor.

  • Akıllı Ekran ve Sesli Uyarılar: LED ekran ve Roborock uygulaması üzerinden gerçek zamanlı bildirimler sunuyor.

Roborock Flexi

Flexi Serisi’nden İki Model:

Üstün Temizlik Ortağınız: Flexi Pro

Amiral gemisi olan Flexi Pro, 4000 mAh batarya kapasitesi ile Eco Modda 50 dakikaya kadar temizlik sunuyor. 730 ml temiz su ve 450 ml kirli su tankı kapasitesinin yanı sıra, SlideTech otomatik tekerlek, 30 dakikada hızlı fırça kurutma, dahili ışık ve uygulama bağlantısı gibi özelliklerle donatılmıştır.

Kompakt ve Verimli: Flexi Lite

Daha küçük alanlar ve hafif temizlik görevleri için ideal olan Flexi Lite, 2500 mAh batarya kapasitesi ile 40 dakikaya kadar çalışma süresi sağlıyor. 620 ml temiz su ve 400 ml kirli su tankı kapasitesi ile günlük temizlik ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca, 60 dakikalık fırça kurutma süresi ile her an kullanıma hazır.

Samsung Galaxy S25 Ultra Büyük Beklenti Yaratıyor