Renault Taliant fiyatları düştü!

Renault Taliant fiyatlarına bir zam daha geldi

#İŞBİRLİĞİ

Renault Taliant fiyatları sonunda düştü. Fransız otomobil devi giriş segmentindeki otomobilinin fiyatlarını az da olsa düşürdü.

Renault bu sene Symbol modeli yerine Taliant modeli ile karşımıza çıktı. Aslında Taliant için modern bir Symbol modeli demek sanırım pek de yanlış bir ifade olmayacaktır. Peki yeni Symbol olarak nitelendirilen Taliant’ın fiyatı kaç TL?

Geçtiğimiz günlerde Renault Taliant fiyatlarını biraz yükseltmişti. Fakat Ağustos ayı ile birlikte Taliant fiyatların tekrardan indirime gidildi. Artık baz modelin fiyatı 181.900 TL’den başlıyor. Elbette burada dip not olarak belirtmemiz gereken bir unsur var. O da liste fiyatlarıyla bayiden aldığınız fiyatlar arasında ciddi farklar olabileceği.

Yani burada 181.900 TL yazsa bile bayiye gittiğinizde çok daha düşük bir fiyat alabilirsiniz. Yalnız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

Hali hazırda 200 bin TL altına çok fazla otomobil seçeneği kalmadı. Elbette Taliant’ın kalitesi vs. tartışmaya açık bir konu. Fakat günümüz şartlarında 200 bin TL altına alabileceğimiz sayılı otomobilden bir tanesi de Taliant.

Renault Taliant fiyatları düştü!

Fiyat ve model seçeneklerini görebilmek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.