Redmi MAX 100 TV resmen tanıtıldı, işte fiyatı!

redmi 1

Çinli teknoloji şirketi Redmi’nin bu zamana kadar geliştirdiği en büyük ekranlı akıllı televizyonu Redmi MAX 100 TV sonunda tanıtıldı.

Redmi MAX 100 TV resmen tanıtıldı, işte fiyatı! Teknoloji dünyasının fiyat performans odaklı isimlerinden biri olan Redmi, yeni kategorilerde bu unvanını yaymaya kararlı gibi görünüyor. Önceliği akıllı telefon pazarı olan ancak bunun yanında özellikle son zamanlarda akıllı saat, akıllı bileklik, tablet ve dizüstü bilgisayar gibi pazarlarda da kendisine yeni rotalar çizen şirketin daha az bilinen bir diğer ilgi alanı ise akıllı televizyonlar.

Redmi aslında akıllı televizyon pazarında yeni sayılmaz. Hatta Çinli teknoloji şirketinin geçtiğimiz yıllarda tanıtarak piyasaya sürdüğü 98 inçlik devasa akıllı televizyon modeli o sıralarda çok konuşulmuştu. Bununla birlikte Redmi’nin önceliği akıllı telefonlara vermesi, bu yönünün çok fazla bilinmemesine neden oldu.

Redmi MAX 100 TV resmen tanıtıldı, işte fiyatı!

İşte Redmi artık akıllı televizyonlara olan ilgisini daha yüksek sesle dile getirmeye kararlı. Bu kapsamda geliştirilen Redmi MAX 100 modeli ise, Xiaomi cephesinde tüm zamanların en büyük ekranlı akıllı televizyonu olmayı başardı. Üstelik Redmi Max 100 TV içerdiği özellikler sayesinde sade bir televizyondan çok daha fazlası.

Redmi MAX 100 TV resmen tanıtıldı

4K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı gibi özellikler sunan LCD panel, DCI-P3 renk gamının neredeyse tamamını kapsıyor. Bunun yanında Dolby Audio, Doby Atmos ve DTS-HD ses destekleri ve 15W ikili hoparlör ses çıkışlı bu cihaz, sıradan bir akıllı tv’den ziyade, bir sinema sistemi hüviyetine bürünüyor.

64GB dahili depolama alanı bulunan Redmi MAX 100 TV’de ayrıca 4 adet Cortex-A73 çekirdekten oluşan işlemci ve 4GB RAM mevcut. Oldukça ses getireceğe benzeyen bu yeni akıllı televizyonun satış fiyatı ise 3.150 dolar olacak.

Acer TravelMate P2 : Dayanıklı tasarım ve üstün güvenlik