Redmi K40 Ultra, OnePlus Nord 2’nin doğrudan rakibi olabilir

Redmi K40 Ultra, OnePlus Nord 2'nin doğrudan rakibi olabilir

Xiaomi’nin ilk yarıda olduğu gibi 2021’in ikinci yarısında da bir dizi ürün piyasaya sürmesi bekleniyor. Dün, bu cihazlardan bazılarının lansman zaman çizelgesi bildirildi. Bugün ise yeni bir ürün hakkında bilgiler sızdırıldı. İşte Redmi K40 Ultra.

Söylentilere göre K40 Ultra, yeni bir orta sınıf akıllı telefon olarak yolda. Xiaomi henüz yeni telefonunun gelişimini duyurmamış olsa da, bir kaynak K40 Ultra ile ilişkili olduğuna inanılan özellikleri sızdırdı. Telefonun 120Hz ekrana ve 64 megapiksel ana kameraya sahip olması bekleniyor. Redmi K40 Ultra ayrıca bir MediaTek Dimensity işletim sistemine olacak. Xiaomi, bu ayın başlarında piyasaya çıkması beklenen OnePlus Nord 2′ye karşı yeni Redmi telefonunu piyasaya sürebilir. Xiaomiui’ye göre, Xiaomi’nin alt markası Redmi, yakın gelecekte MediaTek Dimensity 1200 SoC tarafından desteklenen ikinci akıllı telefonunu piyasaya sürecek. Bu yakışıklı Redmi K40 Ultra olarak resmileşebilir. Yaklaşan cihazın OnePlus Nord 2 ile rekabet ettiği söyleniyor.  Bugün erken saatlerde 120Hz ekran, 64MP birincil kamera, 5.000 mAh pil ve 67W hızlı şarj özelliklerine sahip bir Redmi cihazı hakkında raporlar sızdırıldı. Bu rapor Digital Chat Station’dan geldi. Kaynağa göre, söz konusu cihaz bir MediaTek MT689x yonga setine sahip olacak.

Redmi K40 Ultra, OnePlus Nord 2'nin doğrudan rakibi olabilir

Diğer tüm Xiaomi akıllı telefonları gibi, MIUI kodu, sertifikalar, sızıntı haberler ve ayrıca şirketin resmi tanıtımları aracılığıyla cihazın resmi duyurusu yapılmadan önce kendisi hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

ABD şirketleri Rus hacker grubu karşısında çaresiz kaldı: Tarihin en büyük saldırılarından