Reddit yine yaptı yapacağını!

reddit uçurur sizi

Teknolojik Ürünleri, hunharca eleştirmesiyle bilinen Reddit Sitesi ve siteye destek veren Redditorlar, Türkiye’ye de örnek olacak yeni bir Akım başlattı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Reddit’in bugün itibariyle başlattığı Akım ise sitede herhangi bir Oyun ve Sinema Filmi ile ilgili Spoiler veren Kullanıcıları, Eski Zaga Programı tarzı uçurması.

90’lı yıllar öncesi doğanlar bilir. Okan Bayülgen, atıştığı Seyircisine: “Güle güle, uçuruyorum sizi” diyerek programdan alıyordu. Aynısını Redditorlar bugün gerçekleştirmeye başladı.

Uçurma Programı kapsamındaki ilk icraat ise yeni Star Wars Filmi: “Star Wars 7: The Force Awakens” oldu. Redditorlar, gerek İnternet Siteleri gerek kendi Siteleri gerekse Sosyal Medya Hesaplarından, Star Wars Filmi ile ilgili Spoiler görmekten oldukça sıkılmış.

reddit uçurur sizi

Bu akımı başlatan Kişi ise Reddit’in Moderatörü TheGreatZiegfeld. TheGreatZiegfeld, günlüğünde şu ifadelere yer vermiş: “Artık Star Wars ile ilgili İçerik ve Spoiler görmekten sıkıldım.

Gerek AdBlock gerekse Tarayıcı Ayarlarımı kurcalayarak Star Wars ile ilgili hiçbir İçerik almamak için çalıştım. Forumumuzda da Star Wars ile ilgili Spoiler verenleri Siteden atıyoruz.

Özellikle Spoiler ile ilgili Kullanıcılarımızdan şikâyet alırsak bu Spoiler veren Kullanıcıları da siteden atacağız” dedi. Redditin bu akımı; “Reddit: Redditorların Gücü Uyanıyor” olarak adlandırılabilir.

Not: Reddit’te Editörlük yapanlara “Redditor” deniyor.