Realme Q3 Pro Carnival Edition, 12GB RAM varyantı satışa çıkıyor

Realme Q3 Pro Carnival Edition, 12GB RAM varyantı satışa çıkıyor

Realme bugün, Realme Q3 Pro Carnival Edition için 128 GB depolama sürümüne sahip 12 GB RAM’i duyurdu. Cihaz yarın, yani 1 Temmuz’da satın alınabilecek. 

Akıllı telefon, bu yıl 25 Mayıs‘ta şirket tarafından resmi olarak duyuruldu. Cihaz ekranının sol üst köşesinde bir deliğe sahip ve 16 megapiksel kamera sensörünü barındıran  6.43 inç AMOLED ekranla geliyor. Arka tarafta, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera ile birlikte 64 megapiksel birincil kamera sensörü var. Cihazdaki diğer özellikler arasında stereo hoparlörler, ses jakı ve ekran içi parmak izi tarayıcı yer alıyor.

Realme Q3 Pro Carnival Edition, 12GB RAM varyantı satışa çıkıyor

Cihaz Qualcomm Snapdragon 768G SoC tarafından desteklenmekte. Telefon kutusundan çıktığı haliyle Android 11 işletim sistemini çalıştırıyor ve üstte Realme UI özel kullanıcı arayüzüne sahip. Cihaz 50W hızlı şarj teknolojisini destekleyen 4.500 mAh pil ile geliyor. Realme bellekte 7 GB’lık etkileyici bir sanal genişleme sunuyor. Başka bir deyişle, bu model etkin bir şekilde birleşik 19 GB RAM’e sahip olacak, ancak bu sürüm yalnızca çevrimdışı kanallar aracılığıyla kullanılabilecek. Belirtildiği gibi, 12 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip Realme Q3 Pro Carnival Edition’ın bu üst düzey varyantı yarın Çin’de satışa sunulacak. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip başka bir varyant daha var, bu da yaklaşık 1.799 yuan’a (281 dolar) mal oluyor. Akıllı telefon iki renk seçeneğiyle geliyor; mavi ve siyah.

Tapo C310 dış mekân kamerası: Gece gündüz, uygun fiyatlı güvenlik