realme C11 Türkiye’de satışa sunuldu!

1598941734 DSC 2958

realme’nin favori telefonu haline gelen C Serisi’nin yeni üyesi realme C11, şimdi Türkiye’de tüketiciyle buluşuyor. İşte telefonun özellikleri.

realme’nin kısa sürede dünya çapında 13 milyonu aşkın kullanıcının favori telefonu haline gelen “C Serisi”nin yeni üyesi realme C11, şimdi Türkiye’de tüketiciyle buluşuyor. 40 güne kadar bekleme süresine sahip 5000 mAh dev.pili ve sanattan ilham alan yepyeni şık tasarımı ile realme C11, gençlerin günlük kullanımı ve eğlencesi için mükemmel bir seçim.

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme; üstün kalitesi, büyük pili, geniş ekranı ve şık tasarımı ile dünya çapında 13 milyonun üzerinde kullanıcının favorisi haline gelen “C” Serisi’nin yeni üyesi C11’i Türkiye’de satışa sundu. “Trend belirleyen pil kralı” olarak konumlanan.realme C11, şık geometrik tasarımı, 6.5 inç geniş ekranı ve dev pili ile dikkat çekiyor. 5000 mAh büyük pili ile telefon; gençlerin.pil ömrü konusunda endişe duymadan keyifle arkadaşlarıyla sohbet etmelerine, oyun oynamalarına. ve video izlemelerine olanak verecek şekilde tasarlandı. realme C11, soyut resim ustası Piet Cornelies Mondrian’ın resminden esinlenen yepyeni geometrik tasarımı ile de gençlerin yeni tercihi olacak.

realme C11, 5000 mAh pili ile 40 güne kadar bekleme süresine sahip. Uzun pil ömrü sayesinde kullanıcılar kesintisiz 169,8 saat müzik dinleyebiliyor, 21 saat film izleyebiliyor ve 12 saat oyun oynayabiliyorlar. Android 10 tabanlı realme kullanıcı arayüzü ile cihaz, hızlı uygulama dondurma, ekran pil optimizasyonu.ve AI güç tasarrufu özellikleri ile arka plan uygulama güç kullanımını azaltıp pil dayanıklılığını artırarak kullanıcının hayatını kolaylaştırıyor.

realme C11, pili koruyan 304 paslanmaz çelikten yapılmış korumanın yanı sıra, olası kazaları önlemek için şarj adaptörü ve kablosunda bulunan güvenlik izleme çipleri ile kullanıcının güvenliğini sağlıyor. Özel OTG ters şarj özelliği ile, AIoT ürünlerinin şarj edilmesine yardımcı oluyor.

Mondrian’ın geometrik tasarımından ilham alan başyapıt

Modaya öncülük eden göz alıcı ürünler sunmak amacıyla tasarımda her zaman farklı unsurlar deneyen marka, C11’in tasarımında ise soyut resim ustası Piet Cornelies Mondrian’ın geometrik resminden esinlendi.

realme C11

C11’in arka yüzeyi; uygulanan sektör lideri Alman beş eksenli hassas radyum kazıma işlemi, 300 dakika cilalama ve üzerine kazılı zarif eğriler ile daha çekici ve parlak bir görünüme kavuşuyor. Buna rağmen parmak izlerine daha az duyarlı olan arka yüzey, çizilme ve kaymayı etkili bir şekilde önlüyor.

Güçlü performansa sahip 6,5 inç mini damla tam ekran

Helio G35 ile öne çıkan ve LPDDR4X RAM tarafından desteklenen realme C11, bulunduğu kategoride birinci sınıf güçlü performansıyla göz dolduruyor. LPDDR3’e oranla grafik performansı yüzde 20, RAM performansı da yüzde 100 geliştirilen telefon; iki SIM kart yuvasına ve 256 GB’a kadar artırılabilen bir SD kart yuvasına sahip.

6.5 inç boyutunda 20:9 büyük ekranıyla realme C11, kullanıcıya sağladığı daha geniş bir görüş alanı ile kullanıcılara mükemmel oyun, ses ve video deneyimi sunuyor. Mini damla tasarımıyla ekran gövde oranı yüzde 88,7’ye kadar çıkıyor.

realme C11

13 MP çift arka kameraya sahip olan realme C11, donanım düzeyinde bokeh efekti ve Nightscape Modu ile bulunduğu fiyat segmentinde en iyi gece fotoğrafları çeken telefon olma özelliğini taşıyor.

realme X7 Pro MediaTek Dimensity 1000+ ile geldi!

realme C11, “Baharat grisi” ve “nane yeşili” olmak üzere 2 çekici renk seçeneği ile geliyor. Cihaz Türkiye’de 5 Eylül’den itibaren Mediamarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar mağazalarında 2.699 TL’den satışa sunulacak.

realme C11