Range Rover lüks donanım olayını abarttı

Range Rover Evoque

Birçok otomobil üreticisi, sürükleyici bir etki yaratmak için etrafınızı hoparlörlerle donatacaktır ancak Jaguar Land Rover (JLR), koltuğunuzun da bunda bir rol oynayabileceğini düşünüyor.

Range Rover lüks donanım olayını abarttı Şirketin yeni Range Rover Sport SV Edition One’ı, koltuk başlığına monteli membranları ve dönüştürücüleri müziğinizdeki düşük frekanslara yanıt olarak dokunsal geri bildirim sağlayan Subpac destekli “Body and Soul Seat” teknolojisine (uygun olarak BASS) sahip. İster sürücü ister yolcu olun, bir dansın veya rap parçasının gümbürtülerini  kemiklerinizde bile hissedeceksiniz.

Range Rover Fifty Edition 1 scaled

Sistem, Range Rover Sport’un halihazırda bir subwoofer’ı olan 29 hoparlörlü Meridian ses kurulumunu tamamlıyor ancak Jaguar Land Rover ve Subpac ayrıca titreşimlerin altı sağlıklı yaşam programı aracılığıyla sağlığınızı da iyileştirebileceğini iddia ediyor.

Range Rover

Range Rover lüks donanım olayını abarttı

Şirketler, BASS’ın kalp atış hızınızın değişkenliğini artırarak rahatlamanıza ve stresi azaltmanıza yardımcı olabileceğini gösteren JLR destekli bir araştırmaya işaret ediyor.

range rover araba

Bu koltuk ne kadar iyi çalışırsa çalışsın, Subpac için sadece başlangıç. Şirket, haptik ve kemik iletimi karışımını sinema salonlarına, müzik yapımcılarına, VR simülasyon yaratıcılarına ve oyunculara sunuyor ve koltuklara ve giyilebilir cihazlara titreşim getirebilen bir Flow platformuna sahip. Firma ayrıca havacılık ve genel sağlık alanına girmeyi de umuyor. Premium ürünlerle sınırlı olsa bile, ileride, dokunsal ses satın aldığınız ve kullandığınız cihazların çoğunda kendine yer bulursa şaşırmayın. Range Rover lüks donanım olayını abarttı.

Apple yeni M2 yongalarıyla fark yaratacak