PSN’den bir büyük indirim fırsatı daha geldi

uncharted 4 bir hirsizin sonu 768x432 1

Sony, konsollarındaki en güzel oyunları için indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Bu bağlamda PSN’den bir büyük indirim fırsatı daha geldi.

Geçtiğimiz dönemlerde Playstation Store’de büyük indirimler sunan Sony, hızını alamadı ve indirimlerine devam ediyor. PSN için bir büyük indirim dalgası daha geldi. İndirim 17 Nisan‘a kadar sürüyor.

Sony, Playstation 3, Playstation 4 ve PS Vita konsolları için 130 oyunun üstünde %80‘e varan indirimler sundu. Fiyatlar Dolar bazlı açıklandı ancak kendi Playstation’larınızda Türk Lirası fiyatlarına göz atabilirsiniz. Şimdi dilerseniz indirime giren birkaç oyuna örnek verelim.

PS4 için Bioshock The Collection 29.99 Dolar oldu. Bu paket, Bioshock, Bioshock 2 ve Bioshock Infinite oyunlarını ve bunlara gelen DLC paketlerini içeriyor. Özellikle Burial at the Sea 1. ve 2. bölümlerinin yeterli uzunlukta olduğunu söyleyelim. Bioshock oyunlarını önceden oynamadıysanız, The Collectionu mutlaka oynamalısınız.

Sony’nin özel oyunları The Last Of Us Remastered ve Uncharted: The Nathan Drake Collection yüzde 60 indirim ile 7.99 Dolar oldu. Dishonored Definitive Editon ise yüzde 70 ile 5.99 Dolar‘a geriledi. Sony’nin oyunlarını anlatmaya gerek yok. Herkesin arşivinde bulunması gereken oyunlar.

PS3 tarafında ise Dishonored Game of the Year Edition %70 indirim ile 5.99 Dolar, Wolfenstein 3D 1.49 Dolar, Prince of Persia Classic Trilogy 75% indirim ile 9.99 Dolar, Devil May Cry ise 75% indirim ile 4.99 Dolar oldu. Bu fiyatların Türk Lirası ile bile lokum gibi olduğunu söyleyebiliriz.

PS Vita tarafında ise Disney oyunlarının çoğunda % 60-75 indirim sunuldu. Macera oyunları klasiği Grim Fandango ise 2,99 Dolar’dan satışa sunuldu.

İndirimlerin tamamını konsolunuzun mağazasından görmenizi öneriyoruz.