Profesyoneller İçin Tasarlandı: Samsung NX1

samsung

Samsung üstün görüntüleme kalitesi, olağanüstü hızlı otomatik odaklama özelliği ve magnezyum gövdesi ile uzman fotoğrafçılar için tasarlanan yeni fotoğraf makinesi NX1’i Türkiye pazarına sunuyor.

 Samsung Electronics’in kusursuz tasarım, ileri teknoloji ve yenilikçilikte öncü deneyimlerini bir araya getirerek oluşturduğu, benzersiz bir hıza sahip devrimsel nitelikteki fotoğraf makinesi NX1, Türk tüketicileriyle buluşuyor. NX1, üstün görüntü kalitesi ve eşsiz kullanım kolaylığı sağlayan tasarımıyla fotoğraf tutkunları için yeni bir standart yaratarak, dijital SLR makinelere, gerçek bir alternatif oluşturuyor. Samsung NX1’in, Türkiye pazarı için tavsiye edilen gövde satış fiyatı 3.999 TL, gövde + 16-50 mm lens fiyatı ise 6.999 TL olarak belirlendi.

Sınıfının en iyisi 15FPS kesintisiz AF çekim özelliği, 205 Faz Algılama noktalı benzersiz Auto Focus (AF) System III otomatik odaklama sistemi ve 28MP APS-C BSI CMOS Sensor’ü ile NX1’in çok işlevli performansı, en gelenekçi fotoğrafçıların bile (aynasız kameraların kullanım alanları ile ilgili) görüşlerini gözden geçirmelerine neden olacak.

samsung nx1

DRIMe V Image Processor

NX1’in son derece güçlü ve hızlı olan yeni DRIMe V Image Processor görüntü işleyicisi, üstün renk üretimi ve gürültü azaltma özelliğiyle öne çıkıyor. Ürün, profesyonel görüntüleme hızını güçlü çekirdeklerle sağlıyor. İleri teknoloji ürünü NX1 ayrıca, harici herhangi bir donanıma gerek olmaksızın 4K UHD video kayıt desteği sunuyor.

Samsung’un yeni 205 Faz Algılama noktalı NX Auto Focus (AF) System III otomatik odaklama sistemi; hızı, çevikliği ve odaklama yeteneği ile profesyonel fotoğrafçılığın sınırlarını yeniden tanımlıyor. En özel anlar göz açıp kapayana kadar geçse de NX1’in birinci sınıf AF hızı (0,055 san) bu anları yakalayıp, yıllarca bütün detaylarıyla hatırlamanızı sağlıyor. Ayrıca sektörde lider konumda olan 15FPS kesintisiz çekim özelliği, NX1 kullanıcılarının hareketli sahneleri kesintisiz olarak izlemelerini ve çekmelerini sağlıyor.

Geniş Faz Algılama, aynı zamanda NX1’in, kadrajın neresinde olursa olsun bütün nesneleri içgüdüsel olarak takip edebilmesi anlamına geliyor. Fotoğrafçılar enstantaneleri tekrar etmeye gerek kalmadan en hızlı anları bile yakalayabiliyor. Bu teknoloji özellikle video meraklıları için ideal. NX1 film çekimi sırasında da Faz Algılamalı AF olanağı sağlıyor, böylece ortaya sağlam ve sarsıntısız görüntüler çıkıyor.

NX1’in hareketli sahneleri yakalamadaki ustalığı, görüntüyü otomatik olarak en doğru anda çeken yeni akıllı Samsung Auto Shot (SAS) özelliği ile daha da artıyor. NX1’in yeni DRIMe V işlemcisi sayesinde ileri donanım algoritmaları, yüksek hızlı hareketleri tanıyabiliyor ve deklanşör gecikmesini gerçek zamanlı hale getiriyor.

Sony’den E-Mürekkep Teknolojili Akıllı Saat