Profesyonel Sinema Deneyimi Evlere Taşınıyor

Profesyonel Sinema Deneyimi Evlere Tasiniyor

Acer mükemmel görüntü kalitesi ile güçlü teknolojiyi bir araya getirerek kullanıcılara oturma odalarının rahatlığında eksiksiz bir sinema deneyimi sunan Acer H9505BD ev projektörünü yarattı.

10,000:1 kontrast oranıyla Acer H9505BD, mümkün olan en canlı görüntüyü yaratmak amacıyla içeriği kare kare analiz etmek için dinamik açıklık ayarı kullanarak imaj kontrastını çarpıcı biçimde geliştirir. Acer ColorBoost II+ geleneksel projektörlerde bugüne kadar görülmemiş çarpıcı bir renk performansı sağlayan optimize 6 segmentli renk tekerleği tasarımına, güçlü imaj işleyicisine ve gelişmiş lamba aydınlatma teknolojisine sahiptir. Ayrıca, Acer ColorSafe II renk bozulmasını neredeyse ortadan kaldırır ve uzun süreli kullanıma rağmen resim bütünlüğünü garanti etmek için DLP teknolojisinden faydalanarak kullanıcıların sürekli olarak parlak ve canlı imaj ve metinlere sahip olmalarını sağlar.

Profesyonel-Sinema-Deneyimi-Evlere-Tasiniyor

Acer H9505BD projektör videoları, resimleri ve oyunları herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan otomatik olarak 2D’den 3D’ye dönüştürür. Kullanıcılar projektörlerini açıp 3D uyumlu oyun konsollarına veya DVD oynatıcılarına bağlayabilir ve kendilerini sarmal bir deneyimin içinde bulabilirler. Kullanıcılar aynı zamanda yüzlerce bilgisayar oyununu stereoskopik 3D eğlencesine dönüştürmek için Acer H9505BD’yi HDMI 3D ve 3DTV Play yazılım kitini destekleyen bir bilgisayara bağlayabilirler! Acer H9505BD ayrıca projektörü ayarlamadan lensin hareket edebilmesine izin veren lens kaydırma teknolojisini barındırır. Kullanıcılar kontrol tekerleklerini açabilir ve yansıtılan imajı herhangi bir bozulma olmadan orijinal biçim ve boyutunda yatay veya dikey olarak değiştirebilirler.

ACER Projector Home Theater-lifestyle-02

Acer H9505BD standart modda 3000 saat, ECO modunda 4000 saat ve ExtremeEco modunda 5000 saatlik LED lamba ömrüne sahiptir. Acer EcoProjection teknolojisiyle birlikte, bekleme konumundaki güç tüketimi 5 W’tan 0.5 W’a %90 oranından fazla azaltılmıştır. Auto-ECO özelliği aynı zamanda 5 dakika boyunca hiç giriş sinyali olmaması halince projektörün otomatik olarak ECO moduna geçmesini sağlar ve böylece güç tüketiminde yüzde 20’den fazla azaltma elde edilir.

Hackerlar Şuan Neler Yapıyor?


Acer H9505BD opsiyonel bir Acer MHL kablosuz adaptör kullanan Android, iOS ve Windows akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar dahil olmak üzere tüm uyumlu mobil cihazlardan fotoğraf, müzik ve video oynatabilir.

Acer 2008’den beri EMEA’da 1 numaralı DLP markasıdır

Acer DLP projektörleri birçok sebepten EMEA’da en popüler projektörlerdir. Pazar araştırma şirketi PMA’dan (Pacific Media Associates) gelen bilgilere göre, 2008’den beri EMEA’da başka hiçbir marka Acer’ın DLP projektörlerinden daha fazla satmamıştır. Yüksek kaliteli ve her zaman en son projeksiyon teknolojileriyle donatılan cihazlar, özel olarak geliştirilen Acer Color Boost teknolojisi ile zengin, canlı ve parlak renkler sunar. DLP ® çipinin 5 yıllık garantisi güvenilirliği ve uzun süreli renk parlaklığını doğrulamaktadır. Acer projektörlerinde kullanılan kaliteli Osram ve Philips ampulleri herhangi bir sınırlama olmaksızın bir yıllık garantiye sahiptir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

H9505BD ev projektörü 1999 € perakende fiyatıyla temin edilebilir.