Power Rangers filmi geliyor

power rangers

2017 yılında zamanının en popüler televizyon dizilerinden biri olan Power Rangers’ın filmi geliyor. Film Lionsgate stüdyo tarafından yapılacak.

90’lı yılların en popüler televizyon dizilerinden biri olan  Power Rangers 2017 yılında film haline geliyor. Filmin yapımcısı olan Lionsgate sadece bununla kalmayıp yedi filmlik  bir seri hakkında şimdiden planlar yapmaya başladı bile.

Yeni Power Rangers filminden son derece hevesli görünen Lionsgate CEO’su Jon Feltheimer, devam filmlerini düşündüklerini açıkladı. Bunun yanında Feltheimer’a göre bu devam filmlerinin sayısı altıya kadar yükselebilir. Elbette Lionsgate’in bu planların ortaya çıkabilmesi için önümüzdeki yıl çıkacak filmin gişede başarılı olmasına bağlı.

Süper güçlere sahip beş gencin dünyayı kurtarmak için bir araya gelmesini anlatacak olan film, Sonsuzluk Projesi (Project Almanac)’nin yönetmeni olan Dean Israelite tarafından yönetilecek. Filmin başrollerinde; genç oyuncular Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin ve serinin kötüsü Rita Repulsa’yı canlandıracak olan Elizabeth Banks dizinin kadrosunda yer alıyor.

24 mart 2017’de ABD için vizyona girecek olan filmin Türkiye çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Asus Zenfone 3 ile Kendi Ayağına mı Sıktı?