Poco C31 özellikleri belli oldu

Poco C31

Xiaomi’nin uygun fiyatlı modelleriyle tanınan yan markalarından Poco, C31 için geri sayıma geçmiş durumda. İşte Poco C31’in özellikleri.

Poco C31 özellikleri belli oldu. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Poco bir süredir Türkiye pazarında da kurumsal olarak hizmet veriyor. Poco tüm dünya pazarında olduğu gibi Türkiye pazarında da orta segment modellerle karşımıza çıktı. Çinli üreticinin kısa sürede geniş çaplı müşteri kitlesine ulaşmasının temel nedeni ise fiyat / performans oranı yüksek modellerle piyasaya girmesi oldu.

Bu sayede müşteri sayısını hızlı bir şekilde arttıran Poco, önümüzdeki süreçte farklı pazarlarda da ipi göğüslemek için çabalayacaktır. Elbette bunun için uygun fiyatlı model sayısının hızla artması gerekiyor.

Poco C31 özellikleri belli oldu

Poco C31 özellikleri belli oldu

Poco’nun bu kapsamda tanıtacağı modellerden birisi de C31. Poco C21 30 Eylül’de tanıtılacak. Fakat telefon tanıtılmadan önce özelliklerinin büyük bir bölümü belli oldu.

Poco’nun orta segmentteki yeni modeli gücünü MediaTek tabanlı bir yonga seti olan Helio G35’ten alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan modelin dahili depolama alanı ise 64GB olacak. Telefonun batarya kapasitesi şimdilik belli değil fakat Poco yetkilileri 2.5 yıllık kullanımın ardından bile telefonun bataryasının yeni gibi olacağını iddia ediyor. Elbette bunu denemeden, test etmeden bilmek çok da mümkün değil.

Telefon hakkındaki detaylı özellikleri 30 Eylül’de gerçekleşecek olan etkinlikte öğrenmiş olacağız.

Netflix erotik içerikli dizisi hakkında açıklama yaptı: Herkes o sahneyi izledi