PlayStation 4 için Days of Play 2019 indirimleri başladı!

days of play

PlayStation 4 sahiplerinin büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri Days of Play 2019 indirimleri sonunda başladı. Peki hangi oyun kaç TL’den satılıyor? İşte detaylar.

Bu nesildeki konsol savaşlarının tartışmasız lideri PlayStation 4, ülkemizde de açık ara en çok satan konsol olmayı başardı. PS4 ile ilgili tek olumsuz durum ise oyun fiyatları. Malum, kısa bir süre öncesine kadar PS Store’daki oyun fiyatları oldukça makul düzeydeydi. Fakat sonradan gelen zamlarla yeni çıkan hit oyunların fiyatları 470TL bandına kadar yükselmişti. İndirime giren yapımların fiyatı bile 250TL’nin üzerinde oluyordu.

Days of Play indirimleri başladı!

Yine de indirime girmeden oyun almanın pek de kolay olmadığını söyleyebiliriz. Eğer siz de oyun almak için indirime girmesini bekliyorsanız işte şimdi tam da zamanı. Çünkü PS4 sahiplerinin merakla bekledikleri Days of Play 2019 indirimleri nihayet başladı.

Bu indirim kampanyası dahilinde özellikle de PS4’e özel yapımlarda muazzam indirimler yapılmış. Örneğin Marvel’s Spider-Man ve God of War fiyatı 134 TL’ye kadar düşmüş durumda. Ayrıca kısa süre önce satışa sunulan Days Gone da 219 TL’den satılmakta.

Rockstar’ın yeni göz bebeği Red Dead Redemption 2 ise hala 300 TL’den satılıyor. Bu oyunun fiyatının bir türlü istenilen seviyelere düşmediğini söyleyebiliriz.

Dilerseniz indirimlerin tam listesine buradan göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar.

Google Stadia fiyatı ve tüm özellikleri