PlayStation 4 Slim fotoğrafı ortaya çıktı!

ps 4 slim 1

Sony PlayStation 4 Slim iddialarına son nokta koyuldu. İnternete sızan fotoğraflar yeni konsolu adeta doğruluyor.

Oyun konsolu dünyasının tartışmasız lideri PlayStation 4, yeni bir versiyon ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir süredir zaten oldukça hareketli olan Sony cephesinden resmi bir açıklama gelmemiş olsa da fotoğraflar son derece ikna edici.

ps-4-slim-ps4

PlayStation 4 Slim gelebilir!

PlayStation cephesinde bir süredir PlayStation 4K ve PlayStation Neo gibi isimler duyuyorduk. Hatta Sony, yeni bir konsol duyuracağını resmi olarak açıklamıştı. Ancak herhangi bir fotoğraf ve teknik özellik paylaşılmamıştı.

Dün ortaya çıkan fotoğraflar ise bahsi geçen yeni konsolu işaret ediyor. Ancak fotoğraflar, kaynaklarda “PlayStation 4 Slim” ismine dikkat çekiyor. İsimlendirme konusu son derece karışık görünse de gerçek olan şey, yeni bir PS4 versiyonunun geleceği.

Twitter’da ortaya çıkan fotoğraf, kısa süre içerisinde silindi ancak haber siteleri fotoğrafı çoktan kaydedip yayınladı bile. Haberimizin içerisinde yeni PlayStation 4 versiyonuna ait olduğu iddia edilen fotoğrafları bulabilirsiniz.

PlayStation 4 ile karşılaştırmalı olarak sunulan fotoğrafta, yeni konsolu büyük ölçüde daha ince olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Tasarım detayları klasik modele benziyor ancak boyut farkı dikkat çekici. Kutulu olan fotoğrafta sağ üstte yer alan “500 GB” ibaresi yeni konsolun depolama alanını işaret ediyor. PlayStation 3 konsolunda da “Slim” isimlendirmeli bir versiyon ile tüketicilerin karşısına çıkan Sony, yeni konsolu ile şimdiden merakla bekleniyor.

ps-4-slim-500-gb

iOS ve Android için en iyi 5 e-posta uygulaması!