Philips Ev Telefonunu Yeniden Yorumluyor

Philips Ev Telefonunu Yeniden Yorumluyor

Philips’in IFA 2014’te sunduğu yeni kablosuz ev telefonu modelleri, tasarımları ve şıklıkları ile göz dolduruyor.

Geçtiğimiz yılın siyah M8 modelinin başarısını takip eden Philips M8 özel tasarım kablosuz telefon, şimdi sınırlı sayıdaki ahşap kaplama versiyonu ile piyasada. Gerçek ahşap kullanılarak üretilen her telefonun, benzersiz bir doğal rengi ve ahşap damar yapısı var. Kullanılan kızıl meşe ise telefonun şık tasarımına uyacak şekilde özenle seçildi. İstisnai bir işçiliğin ve yüksek kalite imalat tekniklerinin ustaca bir birleşimi olan M8 kablosuz telefon, ince çerçeveye sorunsuz bir şekilde bağlanan ahşap bir panel içeriyor. Böylece telefonu tutarken doğal damar yapısındaki üstün yüksek kaliteyi hissedebiliyorsunuz. Benzersiz kızıl meşe ahşap, sürdürülebilir kaynaklardan özel olarak seçilmiş ve telefonun şık güzelliğini zaman içinde korumak için işleme tabi tutulmuştur. Ahizenin her iki ucundaki yüksek kalite dökme metal ile birlikte M8, gerçek doğal materyallerden yapılmış bir sanat eseri.

m8-wood-gorsel-lifestyle

Simetrik tasarımının kalbinde iyi oranlanmış, yüksek kontrastlı bir 2″ TFT renkli ekran bulunuyor. Büyük arkadan aydınlatmalı tuş takımı, mükemmel bir çevirme ve dolaşma deneyimi sunuyor. Doğal ses dengesi için ayarlanmış M8‘nin dijital ses işlemcisi, tam çift yönlü yankı önleme teknolojisini kullanarak yankıyı en aza indiriyor. Ses profilleri tercihi, özel olarak bestelenmiş VIP zil sesleri ve ahize hoparlör seçeneği sunan telefonda HQ Ses, telefonun zarif görünümünü tamamlayan bir detay olarak karakterli ince örgülü hoparlörlerden yayılıyor.

m8-wood-gorsel-lifestyle-3

Akıllı geometrik tasarımının bir kanıtı olan telefon, kolay şarj için ideal biçimde şekillendirildi. Ahize, yerleştirme istasyonuna yerleştirildiği şekilde şarj edilebiliyor, böylece her zaman 18 saate kadar konuşma süresini ve 250 saate kadar bekleme süresini garantiliyor. Philips M8, aynı zamanda çevre dostu. M8’in bekleme modundaki güç tüketimi, 0,75 Watt’tan daha az. EKO mod etkinleştirildiğinde yayılan radyasyon, kullanımdayken yüzde 60’a kadar ve şarj olurken yüzde 95’e kadar azaltılıyor. EKO+ modu etkinleştirildiğinde ise emisyon sıfıra düşüyor. Philips M8; 269,90 TL’den satışa sunuluyor.

Sanal Oyunda Gerçek Mücadele, Gerçek Ödül