Philips BG3015 : Erkeklere özel pratik çözümler

philips 2

Philips’in pratik üyesi BG3015 Vücut Bakım Seti, cilt dostu başlığı ile geniş bölgelerde hızlı çözüm sunarken, 3 farklı tarağı ile vücudunuzdaki kılları kısaltmanızı veya tıraş etmenizi sağlıyor.

Yaz aylarında erkeklerin bakım sorununa fonksiyonel bir çözüm sunan Philips, BG3015 Vücut Bakım Seti ile hızlı ve kolay bakım vaat ediyor.

philips

Cilt dostu tıraş başlığı ile vücudun tüm bölgelerinde güvenli tıraş sağlayan BG3015 Vücut Bakım Seti; patentli yuvarlatılmış uçlara ve tıraş sırasında cildinizi korumak için hipoalerjenik folyoya sahip… Çift yönlü düzelticiler uzun kılları keserken, folyo başlık ise daha yakın bir tıraş sağlıyor.

Bitcoin İsviçre kadar enerji harcıyor

Birden fazla araca ihtiyacınız kalmadan; BG3015 Vücut Bakım Seti’nin cilt dostu başlığı ile tıraş olabilir; 3, 5 veya 7 mm taraklardan birini seçerek tüm vücudunuzda kullanabilirsiniz. BG3015 Vücut Bakım Seti ile koltuk altı; göğüs, karın bölgesi, omuzlar, kasık bölgesi ve bacaklarda güvenli ve bir o kadar rahat kullanıma kavuşabilir ve yaz aylarında vücut bakımınızı hızlıca tamamlayabilirsiniz.

philips 2

Islak ya da kuru olarak kullanılabilen ve 1 saat şarj ile 50 dakika kullanım imkânı sunan Philips Vücut Bakım Seti; önerilen perakende satış fiyatı ise 304,99 TL.