Philips 55puk7150 TV video inceleme

philips 55puk7150 12 001

Philips’in yeni nesil 7000 serisi LED TV’ler zengin donanım birleşenleri ile ilgi çekiyor. 4K UHD çözünürlüğünü destekleyen Philips 55puk7150, sekiz çekirdekli işlemcisi ve 16 GByte kapasitesi ile başarılı bir performans sergiliyor .

Philips 55puk7150, 4K UHD görüntü kalitesi ile puan topladığını söylemeliyiz. UHD televizyonlar teorik olarak Full HD televizyonlarla kıyasla dört kat daha yüksek bir çözünürlük sunuyorlar. Philips’in 8 milyon piksellik Pixel Precise Ultra HD teknolojisi görüntüleri UHD çözünürlüğüne yükseltiyor. Kaynak ne olursa olsun, bu teknoloji sayesinde daha keskin, derinlik efekti daha gelişmiş olan, yüksek kontrastlı ve eksiksiz detaylı görüntüler elde ediliyor.

Philips bu konuda oldukça iddialı olduğunu söylemeliyiz. Öyle ki yaptığımız denemelerde, 4K olmayan bir görüntünün, yüksek kontrastlı ve keskin olarak işlendiğine şahit olduk. Siyahlar tam siyah olması beğenimizi kazandı. Buna ek olarak beyaz tonlamalar çok başarılı. Renkler oldukça canlı ve bundan da önemlisi ten rengi gerçeğe çok yakın.

Philips 55puk7150, Android işletim sistemine sahip. Bir Android tablet’de yaptığınız birçok şeyi bu ürün ile de yapmak mümkün. Google Play sayesinde televizyon için özel olarak optimize edilmiş oyunlar seçebiliyorsunuz. Üzerine takabileceğiniz USB Gamepad sayesinde yüklediğiniz oyunları tıpkı bir oyun konsolu gibi oynayabiliyorsunuz.

Google Cast desteği sayesinde de akıllı telefon ve Tabletlerle bağlantı kurabilen Philips, müzik, video ve resim gibi birçok içeriği televizyonda gösterebiliyor.

LG X Serisi Akıllı Telefonlar Tanıtıldı