PES 2019 demo tarihi açıklandı

pes 2019

Konami, 30 Ağustos’ta satışa sunacağı PES 2019 için oynanabilir bir demo yayınlanacağını açıkladı. İşte PES 2019 demo sürümü hakkındaki tüm detaylar.

Bilindiği üzere PES serisinin yeni oyunu 30 Ağustos’ta raflardaki yerini almış olacak. Konami klasik olarak her PES oyunundan önce oynanabilir bir demo yayınlama alışkanlığını bu yıl da bozmayacak gibi görünüyor. Keza Japon oyun devinden yapılan açıklamaya göre, PES 2019 demo sürümü 8 Ağustos itibariyle oyun severlerin beğenisine sunulmuş olacak.

PES 2019 demo tarihi açıklandı!

Konami, PES 2019 demo sürümünde hangi takımların oynanabilir olarak yer alacağını da açıkladı. Buna göre demoda Barcelona, Schalke 04, Liverpool, Inter, Milan, Monaco, São Paulo, Flamengo, Palmeiras, Colo-Colo, Arjantin ve Fransa oynanabilir olarak karşımıza çıkacak.

Ayrıca yapımcı ekip tarafından yapılan açıklamaya göre, demoda online maç yapma şansına da sahip olacağız. Yani yukarıdaki takımlardan birisini seçerek, online olarak diğer oyuncularla maç yapma şansına da sahibiz.

PES 2019 demo sürümü, PlayStation 4 ve Xbox One haricinde PC için de yayınlanacak. Malum, pek çok yapımcı genel olarak demo konusunda PC’yi es geçiyor. Konami’nin bu tarz bir ayrım yapmaması, PC oyuncuları açısından olumlu karşılanabilir.

Bu arada, PES 2019’da hangi liglerin lisanslı olarak yer alacağı da henüz kesinleşmiş değil. Görünen o ki bunu öğrenmek için 30 Ağustos tarihine kadar sabretmemiz gerekecek.

Half Life 3 Gamescom’da duyurulabilir