PES 2015 Demosundan Kötü Haber

pes 2015 demo

Konami, PES 2015 demosunun Avrupa’ya geliş tarihinin ertelendiğini açıkladı. 

İster PC’de ister konsolda evde toplanınca hep beraber oynanan oyunlar genelde futbol oyunları olur. Büyük bir çekişme ve heyecanla gerçekleşen turnuvaların vazgeçilmez oyunları ya FIFA’dır yada PES. Her iki futbol oyunununda tutkunları adeta fanları bulunuyor. FIFA 15 hakkında son günlerde birçok haber ortaya çıkarken PES 2015’den pek ses çıkmıyordu. Bugün gelen haberlere göre ise oyunun demosunun Avrupa için bir süre daha ertelenmiş.

 

Pes-2015-no-usará-tecnología-de-escaneo-facial-o-de-rostros.

 

PES 2015’in demosu bugünden itibaren Japonya’da oynanabilir durumda. PES 201 demosunun oynanabildiği platformlar ise Playstation ve Xbox platformaları olarak karşımıza çıkıyor.

Konami’den yapılan açıklamalara göre ise PES 2015’in demosu Amerika’da 23 Eylül’de oynanabilir durumda olacak. Ancak demonun Avrupa’ya gelmesi için bir süre daha var. PES 2015 demosunun Avrupalı oyuncular ile ne zaman buluşacağı tam olarak net olmasa da önümüzdeki haftalarda demonun yayınlanması bekleniyor.

Yukarıda bahsedilen demo platformları tabi ki konsollar. PES 2015’in PC demosunun ise ne zaman geleceği konusunda herhangi bir haber bulunmuyor. Merakla beklenen oyunun nihai sürümünün 13 Kasım tarihinde tüm oyuncular ile buluşması bekleniyor.

Sabit Numara Taşımanın Lideri Turkcell Superonline