Periscope nasıl kullanılır? –Rehber-

periscope 2

Periscope’a üye olmanız için tek yapmanız gereken bir Twitter hesabı.

iOS veya Android işletim sistemli telefonunuza indirdiğiniz Periscope uygulaması ile Twitter kullanıcı bilgilerinizi girdikten sonra Periscope’a üye olabiliyorsunuz.

Pericope’ta, videolarınıza gelen yorumlara canlı yayında cevap vererek ve istekler doğrultusunda yayın yaparak kendi kitlelerini oluşturabilirsiniz belki de bir periscope fenomeni bile olabilirsiniz.

Periscope’da daha fazla kişiye ulaşmak için yapmanız gereken yayınınızı Twitter’la birleştirme ve lokasyon servisinizi açmak. Herhangi bir kişinin daha önce canlı yayın yapıp yapmadığını anlamak için beğeni sayısına bakmanız yeterli.

Periscope profil fotoğrafınız doğrudan Twitter’dan aldığı için Periscope’taki profil resminizi değiştirmek için Twitter hesabınızdaki resminizi değiştirmeniz yeterli olacaktır.

periscope-2

Periscope kullanmak için iOS 7.1 ve üzeri Android 4.4 ve üzeri işletim sistemine sahip iOS ve Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihaza sahip olmanız gerekiyor.

Periscope canlı yayını Wi-Fi ile izlebilirsiniz. Çünkü Periscope’ta 10 dakika boyunca orta çözünürlükte canlı yayın izlemek yaklaşık 100 MB internet verisini kullanmanıza yol açıyor.

Logitech MX Master video inceleme