Papers Please iOS Yolunda!

Papers Please iOS Yolunda

Papers Please oyunun yaratıcısı Lucas Pope tarafından yapılan açıklamaya göre başarılı oyunu 12 Aralık’ta iPad platformunda görebileceğiz.

Bir sınır kapısı memuru olarak çalışma imkanı sunan oyun, ülkeye giriş yapmak isteyenlerin kaderini belirlemenize olanak tanıyor.

Papers Please iOS Yolunda!

Yaratıcısı Lucas Pope tarafından yapılan açıklamaya göre ödüllü indie oyun Papers Please, 12 Aralık’ta iPad platformundaki yerini alacak. Oyun severlere bir sınır kapısı memuru olarak oynama şansı sunan başarılı indie oyun ülkeye giriş yapmak isteyenlerin kaderini belirlerken çeşitli yöntemlerle onları analiz etmemizi ve geçiş yapıp yapamayacaklarına karar vermemizi sağlıyor.

Oyunda ailemize yetecek kadar para kazanmaya çalışırken rüşvet, entrikalar, casuslar vs devreye giriyor ve oyun iyice karışmaya başlıyor. Soğuk savan dönemi atmosferi yansıtan Papers Please, hayali bir ülkeyi ve komşu coğrafyasını konu alıyor. Başarılı indie oyun bir sınır kapısı görevi ile nasıl eğlenileceğini tüm dünyaya yaşatırken, birçok ödülünde sahibi olmuştu.

500.000’den fazla satmayı başaran oyun Vita için de yolda ancak Lucas Pope, yeni oyunu Return of the Obra Dinn isimli çalışmasına yoğunlaşmış durumda.

Sosyal Medya Ölümleri Arttırıyor!