OS X Yosemite Güncellemesi Sorunları Çözecek

OS X Yosemite 575

Apple’ın önümüzdeki günlerde yayınlayacağı OS X 10.10.2 build 14C81f adlı güncellemeyle OS X Yosemite’de karşılaşılan birçok sorunu çözmesi bekleniyor.

Amerikalı teknoloji devi Apple‘ın geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü yeni iPad modellerinin yanı sıra yayınladığı yeni masaüstü işletim sistemi OS X Yosemite kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmış olsa da, aradan geçen zamanda çeşitli problemler gün yüzüne çıkmış ve bu sorunların bir türlü giderilememesi kullanıcıların Apple’a tepki göstermesine neden olmuştu.

OS_X_Yosemite

Birçok kullanıcı tarafından dile getirilen bu sorunları gidermek için çalışmalarını yürüten Apple şu ana kadar yayınladığı güncellemelerde asıl sorunların birçoğuna değinmemiş olsa da, çok yakında yayınlanacak yeni bir güncellemenin önemli sorunların büyük bölümünü gidereceği belirtiliyor. OS X 10.10.2 build 14C81f adını taşıyan yeni sürümün test aşamasına geçtiği ve henüz beta sürecinde olan işletim sisteminin kayıtlı Apple geliştiriclerinin beğenisine sunulduğu söyleniyor.

Apple’ın OS X Yosemite‘ın beta sürümüne ulaşan bu kullanıcılardan Wi-Fi, Mail ve VoiceOver’la ilgili özelliklere odaklanmalarını istediği göz önüne alındığında, yeni sürümle beraber bu alanlardaki birçok sorunun giderileceği tahmin ediliyor.

Advanced Warfare Kasım Ayını Zirvede Kapattı