Oppo Reno5 Türkiye’de satışa çıktı işte fiyatı!

Oppo Reno5 K 5G fiyatı belli oldu! Satışlar başladı

Oppo Reno serisinin son modeli olan Reno5 nihayet Türkiye’de de satışa çıktı. İşte Oppo Reno5 fiyatı ve telefonla ilgili diğer detaylar.

Uzun bir süredir Türkiye’deki kurumsal faaliyetlerini devam ettiren Oppo, Reno serisinin güncel modelini ülkemizde de satışa sundu. Türkiye’de 5000 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulan Oppo Reno5 için, Çinli üretici şu şekilde bir açıklamada bulundu.

Oppo Reno5 Türkiye’de satışa çıktı işte fiyatı!

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, Reno serisinin en yeni modeli Reno5’i Türkiye’de satışa sundu. Üstün performans özellikleri, ince ve hafif tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Reno5, sektöre liderlik eden video özellikleriyle size kendi filminizi çekme konusunda ilham verecek bir model olarak öne çıkıyor. Reno5 sektörde Yapay Zeka Vurgu Videosu özelliğine sahip ilk ürün olurken, 50W hızlı şarj, 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekran gibi ileri teknolojilerin yanı sıra, şık ve hafif tasarımı Reno5’i tüm dünyadaki trend belirleyiciler için mükemmel bir yol arkadaşı yapıyor.

Oppo Reno5 K 5G fiyatı belli oldu! Satışlar başladı

Yapay zekalı portre kamerasıyla başrolde sen varsın

Reno5 tamamen yeni bir kamera sistemiyle birlikte geliyor. Bu sistemde 64MP arka dörtlü kamera düzeneği ve 44MP çözünürlüğünde bir ön kamera yer alıyor. Kameralar OPPO’nun FDF Portre Video Sistemi ile destekleniyor. Yüksek kaliteli portre video efektleri yaratmak için tasarlanan bu sistem geri planda çalışan Kalite Artırma Motoru ve Portre Algı Motorundan oluşuyor. Kalite Artırma Motoru az ışıkta veya arkadan aydınlatmalı sahnelerde, hareket halinde veya sabit pozisyonda, kısacası her koşulda kusursuz video çekimi yapmanıza yardımcı oluyor. Portre Algı Motoru ise portre efektleri için ayrıntılara önem veren özellikler sunarak kişi ve geri plan çekimlerinde doğal sonuçlar alınmasına yardım ediyor. İkisi bir araya geldiğinde sistem geleneksel merceklerle yakalanan ayrıntıları optimize eden yüksek kaliteli portre videoları çekilmesine imkan sağlıyor.

Reno5 bir ilke imza atıyor

FDF Portre Video Sistemi’ne sahip olan Reno5, Yapay Zeka Vurgu Videosu ile portre video kalitesini bir üst düzeye yükseltiyor. Bu teknoloji sektörde bir ilke imza atarak ortamdaki ışığı tespit ediyor; OPPO’nun sektöre öncülük eden Ultra Gece Video Algoritmaları ve Canlı HDR Algoritmalarını uygulayarak video kalitesini yükseltiyor. Karanlık ortamlarda Ultra Gece Video Algoritmaları otomatik olarak devreye girerek sahneyi aydınlatıyor. Arkadan aydınlatma bulunan durumlarda ise Canlı HDR Algoritmaları fazla ışık alan bölgelerdeki ışığı azaltıyor. Bu iki fonksiyon sayesinde videoların ışığı ve parlaklığı daha kaliteli oluyor ve video modundayken ‘yapay zeka’ tuşuna tıklandığında temiz ve doğal renkler elde ediliyor.

Nokia X50 özellikleri belli oldu