Oppo R7 Plus ABD’de Ön Siparişe sunulacak

oppo r7 plus

Oppo R7 Plus ile ilgili en son bilgiler haberimizde yer alıyor; lakin habere başlamadan önce cihazın ABD için LTE özelliklerini karşılamadığını belirtmek isteriz.

Oppo R7; orta seviye bir Android telefon olarak karşımıza çıkacak. Telefonla ilgili ilk bilgiler geçen ay gelmişti. Geçen ay gelen bilgilerde telefonun; Avrupa ve ABD’de satışa sunulacağı söylenmişti.

Çinli şirketin ABD’de telefonu ön siparişe sunması için iki haftadır hummalı çalışmalar yaptığı bilgisine ulaştık. Oppo’nun; R7 Plus’u, Kuzey Amerika’da internet üzerinden ön siparişe sunuldu.

oppo r7 plus

Ön siparişe sunulan telefonla ilgili eleştiriler de gelmeye başladı. İlk eleştiri; cihazın fiyatı ile ilgili. 500 dolarlık yaklaşık olarak 1504 TL’lik fiyat etiketi ABD’li kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Diğer eleştiri konusunu ise LTE’nin ABD standartlarının altında kalması oluşturuyor. Özellikle şimdiden, telefonun fiyatının inmediği takdirde cihazın büyük bir fiyaskoya dönüşebileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Cihazın bu arada teknik özellikleri de belli olmuş durumda. Bununla ilgili bilgiler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Xperia Z için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi!