Oppo K10 Energy fiyatı kesinlik kazandı

oppo k10 energy

Çinli teknoloji şirketi Oppo’nun bir süredir gündemi meşgul eden yeni bütçe dostu akıllı telefonu K10 Energy resmen tanıtıldı.

Oppo K10 Energy fiyatı kesinlik kazandı. Oppo günden güne büyüyen ve her geçen gün bünyesine birçok yeni marka ekleyen bir şirket. Üstelik Çinli teknoloji devi bu hamleleri sadece kendi bünyesinde değil, Realme, Vivo, iQOO, OnePlus gibi alt markaları aracılığıyla da yapıyor. Şirketin genel stratejisi ise, ana markasıyla daha çok premium modeller çıkarmakken, alt markalarına ise bütçe dostu modelleri piyasaya sürme görevi vermek. Ancak bugün şirket stratejisinin bir istisnasını görüyoruz.

oppo k10 energy 2

Oppo tarafından tanıtılan yeni K10 Energy modeli tam bir fiyat performans ürünü görünümü sunuyor. Telefonun özelliklerine baktığımız zaman ön yüzeyde 6,59 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde LCD ekran görüyoruz. Bu ekranın hemen üzerine konumlandırılmış selfie kamerası 16MP’lik bir çekim yeteneği vadederken, telefonun arka yüzeyinde bulunan kamera kurulumunda ise 64MP + 8MP + 2MP’lik üçlü bir yapı mevcut.

oppo k10 energy 1

Oppo K10 Energy fiyatı kesinlik kazandı

Gücünü Snapdragon 778G yonga setinden alan telefon karşımıza yalnızca 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçeneğiyle çıkıyor. Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alan Oppo K10 Energy’de aynı zamanda 30W hızlı şarj teknolojisinin bulunduğunu da hatırlatalım. Oppo genelde bu seviyedeki akıllı telefonlarında yaptığı gibi parmak izi okuyucuyu Oppo K10 Energy’de de yan tarafa konumlandırmış.

oppo k10 energy

Son olarak telefonun fiyatı hakkında da bilgi verelim. RAM ve dahili depolama alanı olarak tek bir seçenekle karşımıza çıkan bu cihazın fiyatı 325 dolar olarak açıklandı.

Formula 1, 2026 için planını duyurdu