Oppo A60 inceleme: Güncel ve ekonomik akıllı telefon çözümü

v er

#İŞBİRLİĞİ

OPPO, A serisi akıllı telefonlarının en yeni üyesi OPPO A60’ı satışa sundu. Şiddetli darbe ve yüksek standartlarda diğer dayanıklılık testlerini kapsayan en üst düzey MIL-STD 810H sertifikasına sahip ilk akıllı telefon olma özelliğini koruyan OPPO A60’ın 950 nit Ultra Parlak Ekranı ve IP54 derecesi ile su sıçramalarına karşı hassasiyet özelliği bulunuyor. Kendi fiyat aralığındaki diğer akıllı telefonlara göre ilk kez Islak Dokunma özelliği ile gelen OPPO A60, dokunmatik çip içinde gelişmiş bir dokunma algılama algoritması sayesinde ekran ıslakken dokunmatik doğrulama ve yanıt verme hızını artıyor. Sadece 7.68 mm kalınlığında ve yaklaşık 186 g ağırlığında olan ultra ince tasarımıyla A60, 6.67 inç ekran ile 90 Hz yenileme hızını destekleyerek daha akıcı görüntüleme deneyimleri sunuyor.

Oppo A60 inceleme

Dalga Mavisi ve Gece Moru olmak üzere iki şık renk seçeneğiyle satışa sunulan Oppo A60, aynı zamanda 45W SUPERVOOCTM hızlı şarj özelliğine sahip ve 5000mAh pili sayesinde tek şarj ile bir günü geride bırakmanıza yardımcı oluyor. Hızlı şarj adaptörü beraberinde geliyor ve böylece yarım saatte ürünü  %50’ye kadar şarj edebiliyorsunuz. Ek olarak telefonun 8GB RAM ve 256GB dahili depolama özellikleri var.

Telefonda 50MP ana kamera ve 8MP selfie kameraya yer veriliyor. Tabii yapay zekâ desteği de var. Böylece güzel portreler yakalayabilirsiniz, özellikle de gün ışığında. Ürünün hem ön hem de arka kamerasını aktif olarak kullanabildiğiniz keyifli bir vlog modu da mevcut.

Stereo hoparlör sistemine sahip Oppo A60, özellikle iç mekân deneyimlerinde kulaklığa ihtiyaç bırakmayan berraklıkta işitsel detaylar sunabiliyor. Ayrıca aramalar sırasında kulaklığın maksimum ses seviyesinin iki katına çıkarılmasını sağlayarak konuşmaların her zaman yüksek ve net duyulmasını sağlıyor.

Oppo A60 inceleme: Güncel ve ekonomik akıllı telefon çözümü

Oppo A60 İnceleme

Yazılım açısından ColorOS 14’ün Trinity Motoru, gelişmiş bilgi işlem performansı ile donanım bilgi işlem kaynaklarının zamanlamasını iyileştirerek akıcılık ve kararlılığı artırıyor. Bu donanım ve yazılım yükseltmeleri sayesinde OPPO A60, OPPO’nun 48 Aylık Akıcılık Koruma testini geçerek telefonun en az dört yıllık düzenli kullanımda uzun süreli uzun süreli performans sunuyor.

OPPO A60, Dalga Mavisi ve Gece Moru renk seçenekleriyle tüm satış kanallarında 8GB RAM + 128GB ROM modeli için 10.499 TL ve 8GB RAM + 256GB ROM modeli için 11.999 TL olarak satışa sunuldu.

>> Vivo V30 Lite inceleme: Tam 4 yıl ücretsiz pil değişimi garantisi!