OnePlus Band resmi olarak açıklandı!

OnePlus Band resmi olarak açıklandı

OnePlus, giyilebilir cihazlar dünyasına resmi olarak katıldı. İlk akıllı saati olan OnePlus Band özellikleri açıklandı. Cihaz, kalp atış hızı ve SpO2 sensörleri, renkli ekran, uzun pil ömrü ve çok sayıda spor modu içerip uygun bir fiyatla geliyor.

OnePlus Band dokunmatik kontrollere sahip 1,1 ”AMOLED ekranla birlikte gelecek. Cihaz komple dokunmatik olarak çalışacak. Ekranın çözünürlüğü 126×294 piksel ve onlarca özelleştirme seçeneği de mevcut.

OnePlus Band resmi olarak açıklandı
OnePlus Band resmi olarak açıklandı

Cihaz son derece hafif. Toplam ağırlığı sadece 22,6 gram yapıyor. Renk seçenekleri ise siyah, lacivert ve içi turuncu dışı gri olan “mandalina grisi” olarak adlandırılan bir renk. Perakende kutusunda tek renk geliyor fakat diğerleri satın alınabilir. Akıllı bant, listelenmemiş tüm sporlar ve aktiviteler için 12 farklı egzersiz moduna sahip. Su geçirmez olan akıllı saat aynı zamanda Bluetooth 5.0’a özelliği taşıyor. OnePlus, akılı saatin tam pil kapasitesini açıklamasa da, bir şarjın iki haftaya kadar dayanabileceğini iddia ediyor. Elbette bu uzunluk kızılötesi sensör, kalp atış hızı monitörü ve uyku izleyici aracılığıyla kan oksijen (SpO2) doygunluğunun izlenmesi dahil olmak üzere bazı özellikler açıldığında bir tık gerileyebilir.

OnePlus Band resmi olarak açıklandı

Tüm bu veriler, Google Play uygulama mağazasında bulunan yeni OnePlus Health uygulamasında ayarlanabilir ve izlenebilir. OnePlus Band’ın lansman fiyatı 260 TL’nin biraz üzerinde. Ekstra bantların fiyatı ise 40 TL. Akıllı saat tüm iddiaları karşılabilecek mi göreceğiz.

Telegram ve Signal Türkiye’de zirvede!