OnePlus 5T’nin Yeni Versiyonu Sandstone White Duyuruldu

Sandstone White

Çinli üreticinin Sandstone teması OnePlus 5T ile geri dönüyor. Çinli şirket OnePlus’ın telefonlarının arka kapağı için kullandığı Sandstone teması orijinal OnePlus One’ın en kendine has özelliklerinden biriydi. OnePlus 5T Sandstone White’ın görünümü şirketin daha önce piyasaya sürdüğü OnePlus One ve OnePlus Two telefonlarını andırıyor. Yeni versiyonun farkı ise Sandstone temasının siyah yerine beyaz olması.

OnePlus 5T Sandstone White 9 Ocak’ta satışa çıkacak

OnePlus 5T’nin Sandstone White versiyonu daha önce piyasaya çıkmış olan Star Wars versiyonu ile aynı özelliklere sahip. Tek istisnası arka kapakların farklı olması. Sandstone White versiyonu yalnızca 8 GB RAM, 128 GB dahili depolama alanı opsiyonu ile çıkacak. Telefonun biraz daha ucuz bir versiyonu 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip siyah Sandstone kapaklı Midnight Black olacak.

6 inç 18:9 oranında OLED ekrana sahip telefonun özellikleri arasında Snapdragon 835 yonga seti, 16 + 20 megapiksel çift arka kamera ve 3300 mAh batarya bulunuyor. 9 Ocak’ta satışa çıkacak telefonun fiyatı 559 dolar olacak.

Çinli üreticinin Sandstone teması OnePlus 5T ile geri dönüyor. OnePlus 5T Sandstone White'ın görünümü şirketin daha önce piyasaya sürdüğü OnePlus One ve OnePlus Two telefonlarını andırıyor.

2017 Steam Ödülleri Kazananları Açıklandı