One Plus One 60 Dakikalığına ücretsiz!

one plus

Çinli telefon üreticisi One Plus; One serisi modelleriyle kullanıcıların dikkatini çeken bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

One Plus One 60 dakikalığına ücretsiz oldu. Ücretsiz olduğu yer ise Hindistan. Hindistanlı kullanıcıların One Plus One’ı ücretsiz satın alma şansı hâlâ devam ediyor.

Eğer siz de bu ara One Plus One’ı satın almak istiyorsanız Hindistan’a bakmanız yeterli. Bu ücretsiz satın alma telefonu sadece ön siparişe alanlar için geçerli.

Çinli telefon üreticisi One Plus; Bengaluru ile bir anlaşma yaptı. Cihazı ücretsiz satın alacak olanlar ise bir çekiliş sonrası ortaya çıkacak.

one plus

Kafası karışanlar için ise konuyu özetleyelim. Şu an One Plus Bengaluru sitesi üzerinden telefonunu satışa sundu. İlk 60 Dakika içinde sipariş verenler telefonu ücretsiz satın almış olacak geri kalanlar ise telefonu indirimli bir şekilde satın alabilecek.

Blowhorn sitesi üzerinden detayları daha da görebilirsiniz. Kısaca One Plus One; Snapdragon 801 yongaseti, 5.5 inçlik Full HD; 1920×1080 ekran. 3 GB ana bellek ve 16 GB dâhili depolama alanı. Cyanogen OS 12 işletim sistemi ise telefon üzerinde yer alan bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkıyor.

Note ailesinin yeni üyesi: Samsung Galaxy Note 5 inceleme