NVIDIA, yeni Game Ready Sürücülerini duyurdu

Game Ready

Yeni NVIDIA Game Ready ve Studio Sürücüleri, ‘Alan Wake 2’ RTX  Kampanyası ve ‘Call of Duty: Modern Warfare III’ beta dahil olmak üzere yeni NVIDIA DLSS destekli oyunlarla geliyor.

NVIDIA, Call of Duty: Modern Warfare III PC Açık Beta, Forza Motorsport ve Lords of the Fallen gibi   merakla beklenen üç yeni oyun için kusursuz ilk gün deneyimleri yaşatacak bir dizi haber yayınladı. Ayrıca, bu  haberler arasında  Ekim Studio Sürücüsü de duyuruldu.

NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU’lar ve dizüstü bilgisayarlar için merakla  beklenen Alan Wake 2’nin kopyasını içeren bir kapmanya sunuyor. Ayrıca yeni DLSS oyunları arasında Lords of the Fallen, RoboCop: Rogue City demosu, Highrise City ve yukarıda bahsedilen Call of Duty: Modern Warfare III  açık beta oyunu da  yer alıyor.

game ready

DLSS Super Resolution ve Reflex

GeForce Oyuncuları, yayınlanan yeni Game Ready Sürücüsü ile oyuna hazır. Call of Duty: Modern Warfare III, 10 Kasım’da piyasaya çıkıyor, ancak PC oyuncuları 12 Ekim’den itibaren DLSS 2 Super Resolution ve NVIDIA Reflex ile güçlendirilmiş  beta sürümüne ulaşabilecekler.

Call of Duty: Modern Warfare III’ü ön sipariş veren oyuncular 12 Ekim’den itibaren oynamaya başlayabilecekler ve 14 Ekim’den 16 Ekim’e kadar Call of Duty: Modern Warfare III herkes tarafından indirebilir ve oynayabilir olacak.

game ready

FPS oyunlarında, PC gecikmesi gibi etkenler, galibiyet ve mağlubiyet arasındaki kritik farkı belirleyebilir. GeForce oyuncuları, NVIDIA Reflex’in gecikme süresini iyileştiren avantajlarına, beta sürümünden itibaren sahip olabilecek. Ayrıca, GeForce oyuncuları, beta sürümünde DLSS 2 Super Resolution performans yükseltmesinin de  keyfini çıkarabilecekler.

GeForce RTX 40 Serisi oyuncuları için büyük bir haber daha; 2 Kasım’da ön sipariş veren oyuncular  için başlayan PC kampanyası dahilinde, oyunun tam sürümünün 10 Kasım’da piyasaya sürülmesiyle birlikte DLSS 3 kare üretimi özelliğini etkinleştirme imkanı sunuluyor. Call of Duty: Modern Warfare III makalesini inceleyerek  daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Oyunun her aşamasında kesintisiz bir deneyim için, yukarıda bahsedilen yeni Game Ready Sürücüsü’nü indirmeyi unutmayın.

Mobil cihaz güvenliği nasıl sağlanır