Nokia’nın Dev Ekranlı Lumia 1520’sinden Yeni Bir Fotoğraf Daha

nl1520 1 manset

Daha önce sizlere Nokia’nın yeni akıllı telefonu Lumia 1520 ile ilgili birçok haber aktardık. Bu haberlerimizin tümü dedikodu niteliğindeydi. Bugün vereceğimiz haber de bir dedikodu fakat Lumia 1520’nin varlığını Nokia onaylamasa dahi bir gerçek. 

Nokia’nın 22 Ekim’de gerçekleştireceği bir etkinlik ile tanıtması beklenen yeni dev ekranlı akıllı telefonu Lumia 1520’den bir fotoğraf daha internete sızdırıldı. Basına incelemesi için tanıtımdan önce verilen bir ürün olduğu tahmin edilen fotoğraftaki Lumia’nın kardeşlerine göre olan büyülüğünü siz de hemen fark etmişsinizdir. Nokia Lumia 1520 Finli firmanın ilk phablet kategorisindeki ürünü olacak. İlk bu kadar büyük ekranlı Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefon olma unvanına da sahip olacak ürün 6 inçlik dev ekranıyla kullanıcılarla buluşacak. Full HD 1080p destek sunacak bu ekran için Windows’un yeni güncellemesi kullanılacak. nl1520-1
Dört çekirdekli işlemciyle birlikte geleceği söylenen ürünün performans konusunda herhangi bir sıkıntı yaratmayacağı tahmin ediliyor. Tabii ki bunların hepsi Nokia’nın 22 Ekim’de gerçekleştireceği tanıtımda ortaya çıkması bekleniyor. Bakalım Lumia 1520’nin daha bilmediğimiz hangi özellikleri ortaya çıkacak?