Nokia N1 Tablet Avrupa’ya da Taşınacak

nokia n1

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan ve Çin’de satışa sunulacağı duyurulan Nokia N1 Tablet’in Şubat ayında Avrupa ülkelerine de taşınacağı duyuruldu.

Bir zamanlar teknoloji dünyasının en etkili firmaları arasında yer aldığı halde son yıllarda düşüşe geçen ve akıllı telefon pazarındaki pazar payını kaybetmesinin ardından mali sıkıntılarla boğuşan Finli teknoloji devi Nokia, çareyi telefon departmanını Microsoft’a satmakta bulmuştu. Bu dev anlaşmanın tamamlanmasının ardından Nokia donanım alanından uzak kalmış olsa da, geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıttığı Nokia N1 Tablet‘le bu alana geri dönüş yaptı.

nokia-n1-1

Nokia‘nın donanım alanına geri dönüşünü müjdeleyen Nokia N1 Tablet firmanın sadık kullanıcıları tarafından heyecanla karşılanmış olsa da, tabletin ilk planda sadece Çin’de satışa sunulacağının açıklanması hayal kırıklığı yaratmıştı. N1 Tablet’in resmi olarak tanıtıldığı etkinlikte tabletin Şubat ayında Çin’de satışa sunulacağı dışında bir tarih açıklanmamış olsa da, Nokia yöneticisi Kathrin Buvac tarafından yapılan açıklamayla tabletin Çin’de piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra Avrupa’daki kullanıcılarla da buluşacağı duyuruldu.

PlayStation 4 PS2′yi Geride Bırakma Yolunda