Nokia efsanesi haftaya yeni cihazıyla geri dönüyor!

nokia

Mobil cihazlar Departmanını Microsoft’a sattıktan sonra attığı adımlar dikkatle izlenmeye başlayan Nokia’nın “Technologies” Departmanı, son kullanıcı için bu süreçte ilk olarak N1’i ve Z Launcher’ı marka lisanslama yoluyla çıkarmıştı.

Şu anda yalnızca Çin ve Tayvan’da satışta bulunan Nokia N1, kullanıcıları ve inceleyenler tarafından oldukça beğenilen bir tablet oldu.

Fakat uzun yıllar Nokia markası ile birlikte olan ve bu markaya olan bağlılığından eksilmemiş kullanıcıların asıl istediği ise ceplerinde kullandıkları telefonun “Nokia” ismini ve kalitesini taşıması.

nokia

Nokia, bu konuda da kullanıcıların yüreğine su serpen açıklamalarda bulunmuştu. Ancak görülen o ki Finlandiyalı Şirket, son kullanıcı için bambaşka bir ürün daha hazırlıyor.

Gelecek hafta Los Angeles’ta tanıtılacağı belirtilen bu ürünün, bir VR gözlüğü olduğu söylentileri dolaşıyor. Nokia Technologies’in geliştirmekte olduğu ürünün bir VR gözlüğü olup olmadığı bilinmiyor; ancak eğer öyleyse firmanın pek çok dişli rakibi olacak: HTC, Samsung, Google, Oculus.

ZTE Axon Watch dikkat çekici!