Nokia MixRadio Uygulamasını Tanıttı

nokia lumia

Dünyanın en kolay müzik servisi olan Nokia MixRadio, tek dokunuşla kişiselleştirilmiş bir radyo istasyonuna dönüşüyor!

Nokia, dünya çapında Türkiye dahil 31 ülkede geçerli olan Nokia Müzik servisini tamamen yenileyerek Nokia MixRadio adıyla yeniden beğeninize sundu. Bu ücretsiz müzik servisi “Zevkime Göre Çal” özelliğiyle kullanıcıların dinleme alışkanlıklarını öğrenerek uygulayan, kişiselleştirilmiş bir radyo istasyonu olma özelliğine de sahip. Üstelik tüm bunları tek bir tuşa dokunarak yapmak mümkün.

nokia_lumia2

Hareket halindeyken müziği keşfetme deneyimini kolaylaştıran ve çok beğenilen Nokia MixRadio, 2012’den bu yana Türkiye’de de kullanılabiliyordu. Servise yeni eklenen “Zevkime Göre Çal” tuşuyla doğrudan, her kullanıcıya özel olarak kişiselleştirilen radyo istasyonlarına ulaşmak mümkün.

Nokia MixRadio, müzik tercihlerini filtrelemeyi sağlayan basit “beğendim”, “beğenmedim” ve “sevilen” sanatçı özellikleriyle kullanıcının dinlediği müzikleri daha da kişiselleştirmelerini sağlıyor. Servis ayrıca yüzlerce uzmanın ve ünlünün yarattığı müzik listelerini reklamsız, abonelik ya da kayıt gerektirmeden dinlemeyi mümkün kılıyor. Müzik listeleri, örneğin metro gibi ortamlarda sinyalin iyi olmadığı durumlarda dinlemek kadar, veri kullanımı ve fiyatları azaltmak amacıyla da çevrimdışı olarak kaydedilebiliyor.

E-Ticarette, Dene, Beğen, Satın Al Dönemi Başladı