Nokia 7 Plus ve Nokia 1 Sızdırıldı!

nokia7 1

Nokia’nın üzerinde çalıştığı iki yeni telefonu ortaya çıktı. Nokia 7 Plus ve Nokia 1‘e ait olduğu iddia edilen görseller basına sızdırıldı.

Nokia’dan 2018 Atağı!

Mobil bölümünü Microsoft’a satmasının ardından Android’le yeni bir başlangıç yapan Nokia, önümüzdeki yıl için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. 2017’nin son çeyreğinde 4 milyondan Nokia markalı telefon sattığını açıklayan HMD Global, fena olmayan bu geri dönüşten de memnun gibi gözüküyor.

Çok kısa bir süre önce, Nokia 7 Plus ve Nokia 1’in varlığını duymuştuk. Ne zaman tanıtılacağı henüz bilinmeyen iki telefona ait ilk görselleri Evan Blass, Twitter üzerinden paylaştı. İki telefona ait birtakım özellikler de şu anda biliniyor.

nokia72

Daha önceden basına sızan bilgilerde Nokia 7 Plus’ın 6 inçlik 18:9 ekranla geleceği söylenmişti. Bugünkü tasarım örneğiyle birlikte cihazın ilk çerçevesi daraltılmış Nokia ürünü olduğunu söyleyebiliyoruz. Genel olarak turuncu/kızıl-beyaz renkli tasarımıyla iyi bir çizgi yakalamış gibi gözüken phablet, arka taraftaki Zeiss imzalı çift kamerasının ve parmak izi okuyucusunun çerçevesiyle oldukça şık bir görüntü kazanmış. Bu şık kasanın altında Snapdragon 660 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB’lık depolama bulunacak. Ayrıca sizin de görebileceğiniz üzere üst kısımda 3.5 mm’lik kulaklık girişi de mevcut.

nokia1

Nokia 1 ise oldukça düşük seviyede bir telefon olacak. Tasarımı ve detaylarıyla oldukça zayıf gözüken telefonun hedef alıcı kitlesi çok uygun fiyata akıllı telefon isteyenler olacaktır. 720p HD ekran, 1 GB RAM ve 8 GB depolamayla kutudan çıkacağı tahmin edilen akıllı cihaz, Android’in yeni hafif sürümü Go Edition’ı kullanacak gibi gözüküyor. ,

Cihazların Mobil Dünya Kongresinde tanıtılma şansı da var, fakat şimdilik bu bilgiyi doğrulayacak bir ipucu elde edemedik.

Apple’ın LCD ekranlı yeni iPhone’u 100 milyon satacak!