Neffos, büyük pazarlarda satış adetlerini artırıyor

Neffos

TP-Link Neffos akıllı telefonların satış rakamları her geçen gün artıyor. 2018’in ilk yarısında dünya genelinde yıllık büyüme oranı yüzde 300’e ulaştı.

TP-Link, 2018 yılında akıllı telefonlarda atılım yapıyor. İlk çeyreği önceki yıla göre büyüme ile kapatan şirket, ikinci çeyrekte de başarılı sonuçlar aldı. Küresel akıllı telefon pazarında düşüş yaşanmasına karşı Neffos, büyük pazarlarda satış adetlerini artırıyor. Dünya genelinde ilk yarıda satış adetlerinde yüzde 300 büyüme elde eden TP-Link , Doğu Avrupa’da yüzde 352, Asya’da yüzde 306, Güney Amerika’da ise yüzde 105’lik artış kaydetti.

Neffos

TP-Link Neffos , Büyümesini Sürdürüyor

Neffos’un bu başarısının temelinde TP-Link’in 22 yıllık ‘mükemmeliyete olan bağlılık politikası’ yatıyor. Bu politika ile güvenilir ürünler geliştiren ve satış sonrası hizmetlere odaklanan TP-Link, aynı politikayı akıllı telefonlarda da izliyor. Telefon fiyatlarının katlanarak arttığı günümüzde , rakipsiz bir performans ve fiyat ile tüketiciye ulaşıyor.

macOS için Safari 12 yayınlandı!

Daha iyiyi sunabilmek için çalışmalarını sürdüren TP-Link Neffos, yeni C9 ve X9 ailesini Avrupa satışa sundu. İtalya’da Haziran ayında satışa sunulan C9, C9A ve X9 modelleri geniş ekran ve yapay zeka (AI) teknolojisi ile dikkat çeken modeller.

Ekim ayında Türkiye’de de satışa sunulacak olan bu modeller, kavisli cam ve tam hücre teknolojisi ile donatılmış. Bu sayede çok daha iyi ekran görüntüleri oluşturuyorlar. Çift kameralı X9 modeli, gelişmiş özellikleriyle portre fotoğraflarını daha profesyonel hale getiriyor. Her iki model de yüz tanıma özellikli ve kilit yüz tanıma ile açılabiliyor.