Ne Alırsan 1 TL Kampanyası

bidolubaski

Türkiye’nin kağıt ve matbaayla ilgili en geniş ürün yelpazesine sahip e-ticaret sitesi olan bidolubaski.com, erken rezervasyon kampanyasıyla kağıt ihtiyaçlarını yıl sonuna bırakmadan hızlı ve hesaplı bir şekilde satın almak isteyen firmalara büyük avantajlar sunuyor.

bidolubaski.com’un Eylül ve Ekim aylarında sunduğu sabit fiyat avantajı sayesinde firmalar istedikleri her türlü kağıt ve promosyon ürününe bir tıkla ve uygun fiyata sahip olabiliyor. Üstelik erken sipariş kampanyası kapsamında sipariş edilen ürünler, firmalar ne zaman isterse o zaman ücretsiz kargo ile teslim ediliyor.

bidolu_rollup4

Ayrıca kampanya süresince bidolubaski.com üzerinden sipariş veren firmalar, ‘Ne alırsan 1 TL’ kampanyası ile not kağıdından takvime birçok promosyon ürününe çok uygun fiyata sahip olma şansını yakalayacak. Kasım ayına kadar bidolubaski.com’dan alıveriş yapan firmalar, kendilerine özel tasarıma sahip kitap ayracı, yapışkanlı not kağıdı ve akordeon takvim gibi birçok promosyon ürününü, birim fiyatı en fazla 1 TL’den satın alarak kendi ürün havuzlarını oluşturabilecek.