Native Union SWITCH ile Müziğin Keyfine Varın

Native Union SWITCH 02

Yaz tatilinde Native Union Bluetooth’lu taşınabilir hoparlör ile en sevdiğiniz şarkıları sahilde, havuz başında kısacası her an her yerde dinleyebilirsiniz.

Bluetooth özelliği sayesinde kablosuz olarak çalışabilen hoparlör, dahili mikrofonu sayesinde gelen aramaları yanıtlama imkanı da sunuyor ve böylece konferans yapabileceğiniz mini bir istasyon olarak kullanılabiliyor. Ayrıca enerji merkezi özelliği sayesinde, iPhone, iPod ya da diğer mobil cihazlarınızı USB kablo ile şarj etmenize de olanak sağlıyor.

Native_Union_SWITCH_02

Doğal ve maksimum netlikte ses elde edebilmek için profesyonel ses mühendisleri tarafından özel olarak tasarlanan SWITCH, içerisinde bulunan aktif sub-woofer ve üç adet yüksek performanslı sürücü ile klasikten hip-hop’a kadar tüm müzik türleri için mükemmel müzik performansı sunuyor. Ayrıca Full-Duplex mikrofonu sayesinde birden fazla kişinin sesinin tek bir seferde duyulmasını sağlayan SWITCH, konferans görüşmeleriniz için mini bir istasyon görevi görüyor ve Bluetooth ile uyumlu tüm cihazlarla kullanılabiliyor. Bu özelliklere ek olarak 1800mAh bataryası ile 14 saate kadar kesintisiz müzik çalabilir ya da mobil cihazınızın şarjı bittiği zaman harici şarj cihazı olarak kullanabiliriz.

Üç muhteşem özelliği bir arada barındıran ve siyah veya beyaz renk seçenekleriyle gelen Native Union Bluetooth’lu taşınabilir hoparlör, elmasepeti.com’da 399,90 TL (KDV dahil) fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

FIFA 15 Yeni Video Yayınladı!