Müge Anlı EXXEN platformuna mı geçecek: Sonunda kesinleşti

Exxen sosyal medyada büyük tepki çekti

Müge Anlı EXXEN platformuna geçiyor iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili konuşan Müge Anlı önemli açıklamalara yer verdi. Hadi gelin haberle alakalı merak edilen bütün detaylara birlikte bakalım.

Müge Anlı Türkiye’nin en sevilen ünlü isimleri arasında yer alıyor. Onun sadece tanınmış bir yüz değil birçok gizemli olayı çözen yönü var. İşte tam da bu nedenle Türkiye’de geniş bir izleyici kitlesi olduğunu söyleyebiliriz. Durum böyle olunca başka bazı platformlar onu kendi bünyesine eklemek istiyor.

Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen Platformu birçok ünlüyü kendisine çekmeye çalışıyor. Mesela “Konuşanlar” yapımı burada yer almıştı. Aynı şekilde “Leyla ile Mecnun” dizisi bile Exxen platformuna katıldı. Böylece son derece geniş bir yelpazede çalıştıklarını söyleyebiliriz. Son olarak Müge Anlı bu kanala çekilmek istendi.

Müge Anlı EXXEN platformuna gelecek mi?

Türkiye’nin en çok konuşulan kadınları içerisinde yer alan Müge Anlı hakkında bazı dedikodular çıkarıldı. Onun Exxen platformuna geçiş yapmayacağı ifade edildi. Mevcut kanalı ile yoluna devam eden ünlü sunucu konuyla ilgili önemli açıklamalara yer verdi.

Müge Anlı EXXEN platformuna

Yaklaşık olarak 12 yıldır devam eden Müge anlı ile tatlı sert programı herhangi bir değişikliğe uğramayacak. Hatta yine aynı kanalda devam edecek. Böylece “Müge Anlı İle Tatlı Sert” yeni sezonu Eylül ayında aynı kanalda devam edecek. Muhtemelen Müge Anlı izleyici kitlesinin Exxen kullanma konusunda sorun yaşayacağı tahmin edildi.

Exxen ücretsiz izlemek için tıkla: Bayrama özel yeni fırsat

Acun Ilıcalı tarafından kurulan TV yayın platformu büyümeye devam ediyor. Türkiye’deki tüm fenomenler tek çatı altında toplanıyor. Ancak bunlar içerisinde Müge Anlı olmayacak gibi görünüyor. Peki siz yaşanan bu gelişme hakkında ne düşünüyorsunuz?