MSÜ sınav giriş belgesi sorgulama

msü sınav giriş belgesi 2

Milli Savunma Üniversitesi için giriş sınavı bugün yapılacak. Öğrencilerin sınava girebilmesi için sınav giriş belgesini yanlarında bulundurması gerekiyor. Peki bu belgeye nasıl ulaşabilirsiniz?

Milli Savunma Üniversitesi’ne giriş sınavına katılacak öğrenciler yanlarında MSÜ sınav giriş belgesini bulundurmak zorundalar.

MSÜ sınav giriş belgesi olmadan sınava girilemiyor

14 Haziran 2020 tarihinde saat 10.00’da başlayacak sınava girmek isteyen öğrencilerin, sınava giriş sırasında yoğunluk yaşanmaması için 1 saat önceden sınav merkezinde olmaları tavsiye ediliyor. Sınav binasına saat 10.00’dan sonra giriş yasak olacak.

ÖSYM tarafından yayınlanan hatırlatma notunda, öğrencilerin yanında sınava giriş belgesi ve kimliğini ispatlayacak, resmi geçerliliği olan bir kimlik kartı getirmeleri gerekiyor. Bunlar, TC Kimlik kartı, nüfus cüzdanı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport olabilir.

ÖSYM; pandemi önlemleri nedeniyle, adaylarında yanlarında en fazla bir yakını ile sınava gelmelerini ve sınav bölgesinin kalabalıklaşmaması uyarısında da bulundu. Sınav binasınn bahçesine ise öğrenciler dışında kimse giremeyecek.

msü sınav giriş belgesi

Sınav sırasında veya bahçe içinde, sosyal mesafe kuralları geçerli olacak. Sınav bölgesinde, adaylar ve görevlilere el dezenfektanı uygulanacak, maske ve el dezenfektanı dağıtılacak. Dileyen adaylar kendi maske ve dezenfektanlarıyla sınava girebilecekler.

PlayStation 5 tasarımı ile dalga geçildi!

Sınav görevlilerinde ise lateks eldiven bulunacak. Sınav belgeleri ile eldiven ile dağıtılacak. tamamına lateks eldiven dağıtılacak. Sınav evrakı dağıtan görevliler de lateks eldiven kullanacak. Öğrenciler ise sınavda rahatsızlık yaşamamaları için, sadece sınav başladıktan sonra ve sınav süresince, maskelerini çıkarabilecekler.

Eğer sınav giriş belgesini daha önce çıkarmadıysanız, verdiğimiz linkten sınav giriş belgenize ulaşıp bir printer yardımıyla belgeyi çıkarabilirsiniz.