Motosiklet Sürücüleri İçin TomTom Rider

tomtom rider 1

TomTom (TOM2) motosiklet sürüşünü daha heyecanlı hale getiren Yeni TomTom Rider’ı tanıttı. Motosiklet sürücüleri ilk defa kendi adrenalin dolu serüvenlerini yaratacakları virajlı ve kavisli yolları seçebilecekler. Bu özellik ile sürücüler viraj seviyesini seçip sıkıcı düzlüklerden kurtulacaklar.

tomtom_rider_1

Yeni TomTom Rider sürücülere yeni rotalar keşfetmelerine yardımcı oluyor. Haritadan basitçe bir yer seçtiğinizde size en heyecan verici yolculuğu öneriyor. Motorsikletciler gezi serüvenlerini yaratıp arkadaşlarıyla paylaşarak ve direkt TomTom Rider’larına yükleyerek heyecanlı bir yolculuk oluşturabiliyor.

 Şık bir stili olan TomTom Rider yol üzerinde yaşam için tümüyle yeniden tasarlandı. Yenilikçi döner montajı, portre görünümüne geçerek sürücülere önlerindeki virajları daha fazla görebilmelerini sağlıyor. Kullanımı kolay, interaktif ekranı yeni yerleri keşfetmeyi kolaylaştırıyor.

tomtom_rider_2

 Kulaklık veya kasklara aktarılmış Bluetooth etkin ses talimatları, motorsikletçilere sürüş keyfini çıkarmaları için daha fazla özgürlük tanıyor.

 TomTom Rider Nisan 2015’den itibaren satışa sunulacak.

Türklerden Zararsız 3D Tarama Sistemi