2015 Model Moto X’in Özellikleri Su Yüzüne Çıktı

Geçen yılın ocak ayında 3 milyar dolar karşılığında Lenovo tarafından Google’da satın alınan Motorola’nın 2015 model Moto X cihazının teknik özellikleri ortaya çıktı.
Geçen tıl 3 milyar karşılığında Lenovo tarafından Motorola‘nın bir kısamı satın alınmıştı.İkiye ayrılan şirketin Lenovo tarafından satın alınan kısmı ise Motorola Mobility oldu.Motorola Mobility kanadı ise 2015 model Moto X akıllı telefonunu piyasaya çıkarmak için günleri saymaya başladı. Cihazın teknik özellikleri de hemen ardından sızdırıldı.

motox

Cihaz 5,2 inçlik bir QHD çözünürlüklü AMOLED ekran ile gelecek. Bünyesinde Snapdragon 808 çipset ile kullanıcının karşısına çıkacak. Oldukça güçlü bir cihaz olacak denebilir.3280 mAh kapasiteli pili ile kullanıcıları daha da meraklandırıyor.Aynı zamanda 4 GB RAM’i bulunuyor.2015 model, şirketin yeni amiral gemisi Moto X’in iddialı olduğu bir özellik ise kamerası.

Gelen sızıntı bilgilere göre cihazın 16 megapiksellik arka kamerası bulunuyor. 4K video kaydına da izin var. 120 fps’de 1080p çözünürlüğünde video kaydedilebilecek. Ön kamerası ise 5 megapiksel olacak. Aynı zamanda görüntü sabitleme Clear Pixel teknolojisiyle birlikte görücüye çıkacak.
2015 model Moto X’in sızan özellikleri şimdilik bunlarla sınırlı.Ancak bu bilgilerin ne kadar doğru olduğu bilinmiyor. Şirketten henüz bir açıklama gelmedi.Gelen bilgilere göre yorum yapılacak olursa yeni nesil cihaz oldukça iddialı ve meraklılarını şimdiden heyecanlandıracak cinsten diyebiliriz.

Oculus Rift’in Fiyatı Belli Oldu!