Moto Z2 Force ve Moto X4’ü yakından tanıyalım

moto z2

#İŞBİRLİĞİ

Berlin’de düzenlenen IFA’da, iki yeni ürününü daha tanıttı. moto x4 ve yeni 360 kamera modu ile beraber gelen moto Z2 Force büyük ilgi görürken, özellikleriyle de teknoloji severlerin yeni favorileri olmaya en büyük aday oldu. 

Yeni moto Z2 Force Edition, çatlak ve çizikleri, hatta kırılmayı engelleyen ekran teknolojisi, ince ve şık metal tasarımı, çift 12 MP kameraları ve mümkün olan en hızlı bilgi transferini sağlayan performansı ile bildiğiniz tüm limitleri zorluyor.

Yeni Moto Z’nin çatlamaya ya da kırılmaya karşı garantili 5.5 Quad HD AMOLED ekranı; 7000 serisi alüminyum gücüyle güçlendirilen ince ve şık tasarımı tüm teknoloji severler için onu bir adım öne çıkarıyor. Güçlü bataryası sadece birkaç dakika şarjla 8 saatlik ekstra güç sağlayan TurboPower teknolojisi ile desteklenen yeni moto z2 Force; sizi asla yarı yolda bırakmıyor. Güçlü Qualcomm Snapdragon 835 ile gelen cihaz, kullanıcılara büyük dosya ve uygulamaları kolayca indirme ya da müzik ve videoları zahmetsizce izlemede rakipsiz performans sağlarken aynı zamanda mümkün olan en hızlı veri transferini de ulaşılabilir kılıyor.

moto z2 Force Edition, iki kamerasıyla iki kat kalite vadediyor. İki 12 MP kamera, kullanıcıların arka ya da ön plana bulanıklaştırma efekti eklemesine ve alan derinliğini yakalamasına olanak sağlıyor; en kaliteli fotoğrafların çekilmesi için bu kusursuz kameralar birlikte çalışıp size eşsiz fotoğraflar sunuyor.

Moto x4’ün akıllı kamerası, sadece fotoğraf çekmekten fazlasını yapıyor. Landmark Detection özelliği ile bir kartviziti kolayca tarayabilir ya da selfie’lerinize birçok animasyon ekleyerek renk katabilirsiniz. Üstelik 12 MP ve 8 MP çözünürlük sunan arka kameraların “otomatik odaklı pixel” teknolojisi sayesinde profesyonel kalitede görüntüler oluştururken adaptif düşük ışık modu ve yeni “panoramik selfie” özelliği bulunan 16 MP ön yüz kamerası; daha geniş bir arka planla çok daha etkileyici selfie’ler çekmenize yardımcı olacak. 

3000 mAh bataryası ve güçlü performansının yanında moto x4 tasarımıyla hem suya hem de darbeye dayanıklı olarak geliştirildi. Corning Gorilla ekranı sayesinde ekrandaki çiziklere de elveda diyeceğiniz cihaz, hem gücünü hem de şıklığını her zaman koruyor. 

Samsung Galaxy S8 Plus ‘ta şok indirim