Moto Z2 Force hayal kırıklığı yaratabilir

moto z2 force

Lenovo bünyesindeki Motorola’nın yeni amiral gemisi modeli Moto Z2 Force, batarya performansıyla hayal kırıklığı yaratabilir. İşte detaylar.

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra model yelpazesini genişletmeye başlayan Motorola, önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi modelini resmi olarak tanıtacak. 25 Temmuz’da New York’ta düzenlenecek olan etkinlikte teknoloji tutkunlarının beğenisine sunulacak olan Moto Z2 Force, batarya performansıyla hayal kırıklığı yaratabilir.

Geçtiğimiz gün telefonla ilgili ortaya çıkan bir rapor, Moto Z2 Force’un tüm özelliklerini de gözler önüne serdi. Gücünü Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 835’ten alacak olan cihaz, sistemini, satıldığı bölgeye göre 4GB ya da 6GB RAM ile destekleyecek. 128GB’lık dahili depolama alanına sahip olması beklenen Moto Z2 Force, kamera performansıyla da beklentileri karşılayabilecek düzeyde.

Lenovo, Moto Z2 Force’un arka tarafında her biri 12MP olan bir çift kamera modülü yerleştirmiş. Rapora göre bu kamera kurulumu ile çekilen fotoğraflar, ortalama 21MP’lik bir kaliteye sahip. Cihazın ön yüzünde ise 5MP’lik flaşlı bir selfie kamerası mevcut.

Z2 Force’un hayal kırıklığı yaratan tek yönü ise 2730 mAh gücündeki bataryası. Zira geçtiğimiz sene satışa sunulan Z Force’un bataryası bile 3500 mAh gücündeydi. Motorola’nın sadece telefonu inceltebilmek adına, bataryayı yüzde 22 oranında azaltması kullanıcılar tarafından pek de hoş karşılanmayabilir.

Genel kanı, böylesine güçlü bir sisteme sahip Z2 Force’un 2730 mAh’lik batarya ile günü tamamlayamayacağı yönünde. Yine de bekleyip göreceğiz.

OnePlus 5 için kritik güncelleme